NAJLAKŠE BI BILO PREŠUTJETI OVAJ ZLOČIN!


Gdje ste sad vi koji sprovodite velikosrbsku politiku. Milakoviću, Drakuliću nisam čuo niti rječi o ovom. Niste se čak niti ogradili od ovog zločina, znači li to da čekate pisane upute Milorada ili vam se to čini ok? Ubijati već ubijenog veći je zločin nego samo ubiti. Provođenjem velikosrbske politike ili Erdutskog sporazuma, značenje isto, od vrtića, osnovne škole, posijano je sjeme novog zla.

Da li razbijanjem obilježja poginulom Hrvatskom branitelju prizivate zle duhove iz prošlosti ili se bojite sjene hrvatskih Branitelja pa pod okriljem noći razbijate spomen na njih? Ovaj sramotni i divljački čin neće proći nekažnjeno. Iskreno sramim se što sam pripadnik srbske nacionalne manjine, koliko god pokušavao pokazati da nas ima koji ovu zemlju doživljavamo kao svoju jedinu domovinu, uvijek nas divljaci vrate godinama u nazad. Naravno neću stati.

Stoga najoštrije osuđujem ovo divljaštvo, a od nadležnih tražim da čim prije pronađu počinitelja, najstrožije kazne. Miloradu Pupovcu poručujem da prekine sa svojom velikosrbskom politikom. Obitelji hrvatskog Viteza Velimira Đereka osobna isprika, i ako znam da za ovakav zločin nema isprike.

Izvor: Predrag Mišić Peđa

Žig