Tko je ona!? Za koga radi!?

 

 

Jadranka Vlaisavljević Kosor…TKO JE ONA? Nisam neki veliki tumač Biblije, no u jedno sam siguran, da Biblija kao i katolička vjera, ne priznaje reinkarnaciju, kao fenomen ponovnog rađanja. Jadranka očito nije prvi puta ovdje na zemlji. Koliko ja znam, kloniraju se ovce na ovom svijetu i život mi se ogadio, uz njih, a nuz put gledajući četnike bradate, hrvatske političare, bijedu neimaštinu i sve drugo. No zanimljivo je ovo, da je po meni ovakva spodoba koja se više puta rađa, jedna jedina stvar (ne želim je služiti imenom živog bića, jer to nije zaslužila) ništa drugo do prodana duša, kao i uposlenik tajnih službi. DEFINITIVNO! Demon? U svakom slučaju za promišljanje.

Link:

Jadranku Kosor treba optužiti za veleizdaju!

Čini mi se, kako nisam daleko niti bacio kamen, a već je pogodio tamo gdje treba.

Vrata pakla su se odavno otvorila. Koliko smo osiromašeni u materijalnom smislu, još smo siromašniji u duhovnom smislu, jer se na ovakve stvari treba paziti. Uvjeren sam u to, da je Jadranka Vlaisavljević Kosor jedan od glavnih krivaca, koji su izazvali lavinu razvoda brakova u hrvatskoj, kako Braniteljskoj populaciji, tako i posvemašnjoj.

Hladni savjetodavac, koji  je svim braniteljima za vrijeme svog mandata, na upit što i kako, u slučaju krize u braku, odgovarala sa RAZVEDITE SE. Opasna osoba, opasnih namjera, no lako je čitljiva, ukoliko se malo gledalo na njeno ponašanje u vrijeme najljućeg političkog života.

Hladnoća njena i prijetvornost, je gadljiva za gledati, kao sve njene akcije koje je imala: sve je to bila laž i smišljena akcija iz domena spec. rata. Mora joj se odati priznanje, jer klonirane ovce, prije ili kasnije se moraju šišati milom ili silom. Kao i svaka “politička porno zvijezda”, i ona će oboliti od onoga što je zaslužila.

Nije zgorega niti to znati.

Pitam se samo što i kako se moglo to dogoditi? Zahvaljujem gos. kojeg neću imenovati, a koji je došao do ovakvih saznanja. Zato, se nemojte čuditi, ukoliko imamo pedofile, homoseksualce, transeksualce, i druge u našoj politici.

Neka se upozori hrvatska javnost na monstrume i čudovišta koji su u politici i oko nas!

Žig