Vlada RH i hrvatski suverenisti pod lustracijom ili, kad nelustrirani lustriraju!

lustracija-komunista2-2

Bogu hvala, započeo je proces lustracije u Hrvatskoj. Doduše neslužben, bez jasne zakonske regulative ali neosporno detaljan pa čak i bezobziran u pojedinim trenutcima.

Paradoks leži u činjenici da lustraciju provode oni koji se najoštrije protive bilo kakvoj najavi zakonske regulative procesa sučeljavanja s prošlošću. Provode je oni koji su najoštrije protiv jasnog i javnog lustracijskog procesa s jasnim i transparentnim odredbama.

 

Tako je neformalni, jugofilni „lustracijski sud“ odlučio da Hasanbegović nipošto ne može biti ministar kulture jer je prije tridesetak godina raspravljao o Ustaškom pokretu, jer je prije dvadesetak godina nosio kapu legitimne postrojbe – HOS-a, čije je znakovlje i slogan uredno registrirao Ured državne uprave RH. Grijehom mu presuđuju istinitu izjavu o antifašizmu kao floskuli iza koje se pokušavaju prikriti zločini komunizma u Hrvatskoj. Zbog navedenoga ,drže, ne može obnašati javne dužnosti. O presudi su izvjestili opću međunarodnu organizaciju i na zadnje noge, denuncijatno digli sve saveznike. Srećom malobrojne. Proces je pokrenuo bivši Feralovac Đikić, poznat po nekadašnjem veličanju Maksa Luburića.

 

Lustracijski proces je nastavljen ministrom znanosti obrazovanja i športa Šustarom.

 

„Sud“ je odlučio da ne može javno djelovati jer vjeruje u kreaccijske intervencije Boga tijekom nastanka i razvitka ljudske vrste i postanka uopće. Iako su razine religijsko-znastvenih sukoba sve blaže, unatoč svjetskoj podjeli znanstvenika na kreacioniste i evolucioniste te ostale derivate, hrvatski orjunaško komunistički križanci su galamom s medijskom paljbenom potporom odlučili da je njegov svjetonazor suprotan komunističkoj dogmi o nepostojanju Boga te da dotični ne može obavljati javne funkcije.

Lustrirali su i ministarskog kandidata Crnoju ali nikada nisu pokrenuli proces protiv Čačića, Josipovića,Tedeschija i sličnih pretvarača.

Lustrirani su hrvatske dragovoljce i branitelje objavom registra i četverostrukom revizijom invaliditeta – partizane  s dva svjedoka nikada nisu priupitali za status.

Jugofilno dobro umreženo „sudište“ lustrira i cijelu Hrvatsku. Tužitelj Leković je ozbiljno optužuje za fašizaciju obavještavajući 600 000 novinarskih adresa. Optužbe odašilje u pauzama beogradskih fakultetskih predavanja. Ne smeta što ima tek srednjškolsko obrazovanje.

Mostovci vele da su protiv lustracije.

Ostaje nejasno protiv koje su lustracije jer lustracijski proces, vrlo proizvoljnih načela odavno traje.

Provode ga nelustrirani orjunaško komunistički križanci, samoprozvani antifašisti koji lukavo izbjegavaju osudu svih totalitarizama, amnestirajući komunističke zločine. Stoga je lustracija u Hrvtaskoj civilizacijska nužnost.

Izvor: Željko Zenga Maršić

 

Žig