Vlada i Ministarstvo Branitelja su nam dali…

266967_230035703702774_4026239_o

 

Ima nešto više od 400 dana kako je Savska 66 nastala…što se od tada dogodilo? NIŠTA! Imamo dvojicu “vođa” koji nisu uspjeli ništa pokrenuti. Postoje čak i naznake da su se odvijale određene kriminalne radnje, i to u samom šatoru. Ovo sam tek nagovijestio tekst o tome, no dok ne dobijem službeni iskaz, ne bih iznosio nikakve detalje. Dalje!

  • Od početka prosvjeda u savskoj 66, jedna krasna osoba je umrla na stubištu ministarstva, Nevenka Topalušić, i to usljed nagomilanog stresa. Nevenka je bila 100% HRVI, i bila je pripadnik saniteta, od prvih dana, i nikako nije zaslužila da umre na stubištu ministarstva. Bila je višestruko ranjavana u ratnom vihoru, pri izvršavanju najtežih zadataka. Da se razumijemo. Svi zadaci u ratu su teški i zahtjevni, no sanitet ima najtežu zadaću i pri tome mora, medicinar, paziti na sebe i na ranjenog. To je višestruko teži zadatak. Lako je staviti se u rov, i pucati ako na tebe pucaju. Mislim da će me razumjeti svi o čemu pričam, a pogotovo pripadnici saniteta.
  • Nadalje. Od početka prosvjeda u Savskoj 66 ubilo se 30+ branitelja, na najokrutniji način. Samoubojstva koja su izvršavali su bila na najteži i najbolniji način počinjena ! Što se poduzelo od tada? NIŠTA! Imamo krpene lutke u Savskoj koji ništa za druge nisu poduzeli, osim za osobni interes. Ovim putem PROZIVAM Đuru Glogoškog i Josipa Klemma zbog neučinkovitosti, kako na političkom planu, tako i na svim drugim planovima. Po mom promišljanju su trebali angažirati jednog do dva psihijatra, i pripremiti tužbu, i oboriti ih na sudu, kao i svake kriminalce. No pošto to nije učinjeno mogu samo zaključiti da je sudstvo u rukama tajkuna, i kriminalizirano do kraja. Jer ako jedan maloljetni sin tajkuna dobije uvjetnu kaznu za dvostruko ubojstvo i ode na školovanje u Švicarsku, što bi se onda dogodilo kada bi netko povukao ovakvu tužbu protiv “nedodirljih”!? Jedna stvar je organizirati prosvjed zbog zloglasnog trojca Matić, Nađ, Glavašević, a sasvim suprotna je stvar roštiljati sa njima u klijeti i davati izjave od kojih su 80% branitelja rigali. Mučno zar ne!? To je jednako kao da sutra sjednem za stol sa onima koji su pucali i rušili slavonske gradove, ubijali. A Matić, Nađ, I Glavašević su ubijali, ali ne konvencionalnim oružjem već su ubijali psihološkim oružjem. Googlajte malo pa će te shvatiti koliko je spec. rat moćan, u kombinaciji sa lijekovima-medijima-i lažima te propagandom kojom su nas osudili na psihijatrije, zatvore, i izgnanstva. Veljko Marić je u ZATVORU A ŠEŠELJ VANI!? Halo predsjednice što to radite!? Da li radite vi išta sa hrpom Vaših savjetnika!? Dobre plaće ubiru za nikakav posao, ništa nisu odradili. Sjede, piju kavu. Čini se da od nas prave ovce za šišanje, poslušnike kojima se može i mora manipulirati. Jer na koncu što bi se dogodilo ako bi se stvorila kritična masa od 200.000 dragovoljaca i branitelja koji su spremni u patikama i teksas jaknama doći u Savsku 66 ili Markov trg i potražiti šakom, nogama, motkama svoja zakonom zabranjena te ukinuta prava. Možda je neodgovarajuća usporedba…no u jedno sam siguran, da Matić, Nađ i Glavašević NISU NAŠI nikada bili. Radili su prema naputcima Documenta-e, Josipovića, Milanovića. Dokaz veleizdaji u Hrvatskoj jeste i bijeg Kotromanovića u stranu zemlju radi zaštite i potrage za azilom! PA DOKLE VIŠE!? Samo pričekajte bježat će i drugi iz Hrvatske.
  • Ostaje mi samo jedno pitanje, na koje mi trebaju, lopine odgovoriti, tajkuni, pedofili, ratni profiteri, političari i svi oni koji su se zaprljali o Hrvatsku krv: Kada umrete, prirodnom smrću sa 80-90 godina, koje mi branitelji neće mo doživjeti jer nam je granica 40-50 godina kažite mi gdje će te ići na koju stranu, da zbrišem od vas svih u suprotnom pravcu. Bolje biti sam nego u lošem društvu!

 

Žig