Crimen Srba koji se rijetko spominje!

Srbsko crno tržište umjetnina funkcionira kao svuda u svijetu. To je unosan biznis koji ima svoju organizaciju i svoja pravila. Želja za posjedovanjem umjetnina koje su jedinstvene u svijetu, koje nitko drugi ne posjeduje, prerasta kod bogatih pojedinaca u motiv koji ne pita za cijenu. Želja za sebičnim posjedom, bez obzira radilo se i o otuđenoj umjetnini, jača je od svega – cijena i moral pri tome nisu važni! Kao i ostali, i ovaj pojavni oblik ima svoje uporište u tamnoj strani ljudskog bića. A najtamnija je kod četnika i srbske bande.

Kada bi navedene činjenice, koje su međusobno povezane u bizarnu simbiozu, nekim čudom prestale postojati, kriminalitet ove vrste ne bi bio isplativ i vjerojatno bi postojao kao marginalna društvena pojava.

Tko otežava povrat opljačkanih umjetnina u Hrvatsku?

Greška
This video doesn’t exist

Ratne krađe svih vrsta umjetnina, od antičkih umjetnina, slika starih majstora, skulptura, raznih antikviteta, umjetnički izrađenih zlatnih predmeta, starog namještaja, dokumenata i sl. postaju, na žalost, pojava  s kojom se moramo svakodnevno suočavati. Počinitelji su nam poznati svima, od 1991 do danas. No ništa se nije poduzelo.

Srbska krađa umjetnina, iz Hrvatske, dokazuje samo njih jadan mentalni sklop, bijedu duhovnu kao i nakaznost zastupnika u hrvatskom Saboru koji niti jednom riječju se nisu očitovali o krađi i pljački. Stanimirović jednako kao i Pupovac, kalkuliraju sa krađom onako kako to nitko živ ne zaslužuje, no ipak, manipulatori i plaćeni špijuni u našem Saboru rade, mogu kazati, posao koji se obija o glavu hrvatskog naroda, na najodvratniji način. Ucjene, ustupci i druge stvari na koje pristaju naši političari su dno dna, koje narod naš nije nikako zaslužio.

Ovakvi nečasni zastupnici nam doista nisu potrebni. Jad i bijeda naših političara još jednom se pokazuje i kroz lustraciju, koju nisu sproveli, kroz popise četnika, ratnih te mirnodobskih zločinaca, kojih na mojoj stranici ima sveukupno 17. I uz sve to što nam se navelo i nanijelo na muku, još nam se događa i to, da masoni drmaju hrvatskom onako kako to niti jedna sila kod nas ne čini. Samo u Vinkovcima ih ima preko 20 pripravnika za masonske lože. Ciljevi njihovi? Nisu Domoljubni to garantiram, već: pare, mobing, mutne igre, poslovanje sa ratnim zločincima iz Srbije, rasprodaja onih dijelova Hrvatske koji nisu nikada njihovi bili. Treba li još nešto dodati?

Žig