Domoljubi zar će mo prešutjeti?

jugoslavija

  1. PROZIVAM „Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske“, koje je svojim neprijateljskim djelovanjem sustavno u suradnji sa „Documenta“ i drugim nevladinim pro-četničkim organizacijama potaklo stvaranje negativne klime u populaciji Branitelja, Dragovoljaca, HRVI i svekolikoj Hrvatskoj javnosti, usljed čega je došlo do kriminalizacije Dom.rata, porasta suicida i obolijevanja od malignih bolesti u istoj populaciji! Ovim putem javno prozivam Ministra Hrvatskih Branitelja F. Matića i njegove suradnike B. Glavaševića i V. Nađ koji su Listopada. 2014 svojom arogancijom potakli pogoršanje zdravstvenog stanja N. Topalušić  zbog čega je kod iste došlo do smrtnih posljedica!
  2. PROZIVAM „MUP“ na čelu sa Rankom Ostojićem, koji se okrenuo protiv onih koji su stvarali ovu Državu, jer nisu vršili Sigurnosne provjere prilikom primanja u radni odnos Srba sa vrlo sumnjivom ili zločinačkom prošlosti i samim tim se odnarodio jer u svojim redovima ima deklarirane četnike (Saša Sabadoš) i ratne zločince najgoreg profila, zbog čega je došlo i dolazi do eksplozije agresije na hrvatske Domoljube i Branitelje (Darko Pajičić), stvaranje negativne slike o njima te porastu suicida i obolijevanja od malignih bolesti Branitelja, Dragovoljaca, HRVI!
  3. PROZIVAM „Hrvatski Sabor i bivšu nenarodnu Vladu Rep.Hrvatske“, koji su svojim aktivnostima doveli do porasta nepovjerenja Hrvata u ovu časnu instituciju, skupa sa korumpiranim političarima koji su nas osramotili na svakom mogućem koraku u domaćoj i svjetskoj javnosti, sa posebnim naglaskom na MVP i Vesnu Pusić.
  4. PROZIVAM „Nacionalne medijske TV kuće“, zbog  vođenja nemilosrdnog “Specijalnog rata” putem medija, protiv Hrvata i Hrvatica.
  5. PROZIVAM „Hrvatsko Pravosuđe“ zbog neprocesuiranja srbskih ratnih zločinaca, kao i za minorne kazne koje su izrečene istima, a istodobno za progon i zatvaranje Branitelja, Dragovoljaca, HRVI i Domoljuba diljem Hrvatske (Mladen Milošević, Veljko Marić), te za toleriranje kriminalnih djelatnosti uhljeba i političara, i ratnih profitera kojima se uredno smanjuju kazne ili zamjenjuju za visoke novčane iznose, te za kriminalne djelatnosti vezane za neprocesuiranje ratnog profiterstva i veleizdaje – zbog kojih još niti jedan sudski proces nije pokrenut!
  6. PROZIVAM „Nevladine udruge“ (sve redom) koje promiču izjednačavanje agresora i žrtve.
  7. PROZIVAM “SDP” na čelu sa premijerom Milanovićem, zbog verbalnog i neverbalnog poticanja na odlazak iz Hrvatske preko 150.000 mladih u zemlje Europe i svijeta, te za dolazak bez ikakve sigurnosne provjere 280.000 islamskih imigranata na teritorij Hrvatske.

Ex komunisti i Jugosloveni , te “Regionom” opsjednuti i orijentirani političari: Mesić, Josipović, Kosor, Matić, Pusići, Teršelić, Milanović, Ostojić, Glavašević; četnici i ratni zločinci u Saboru: Stanimirović, Pupovac, Grčić, Opačić, i sva druga “četnička bratija” te svi drugi od nenarodnih političara koji jesu/nisu iz hrvatskog nacionalnog korpusa, zatim plejada korumpiranih političara: iz redova prijašnjih i današnjeg saziva Vlade, a koji imaju partijsku knjižicu, kokardu, i zvijezdu petokraku, te ih vade po potrebi iz đžepa, jesu jedini krivci za stanje u Hrvatskoj i sveopći kolaps u društvu i negativnu sliku o nama samima u Hrvatskoj i u svijetu.

Greška
This video doesn’t exist

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Stric Ivan!