Al je soko za njih previsoko!

kolinda-orešković

 

Cijeli život učiš radiš na pošten način da bi mogao normalno i pošteno živjeti. No da li je to tako? Mišljenja sam da NIJE.
Slušajući danas samo neke dijelove izjava takozvanih velikih Hrvata naše predsjednice i premijera došao sam do zaključka da sam stvarno GLUP jer sam im vjerovao njima i njihovim obećanjima koja su davali u predizbornim vremenima a od toga nema ništa samo riječi koje su otišle u eter.
Danas su pokazali da su i oni isti ili slični prijašnjim svojim kolegama koje su naslijedili na položaju tako i po dijelima.
Zadnjih dana se uveliko piše i razgovara o famoznom RADNOM LOGORU JASENOVAC kao i o takozvanom proboju 22.travnja 1945. što je čista povijesna laž o svim zbivanjima o tom logoru.
Istina jeste: logor je postojao to nitko ne osporava, ali nije istina koju su napisali partizani nakon završetka drugog svjetskog rata.
Pisali su ono što je njima odgovaralo a najmanje istinu o tome i broju žrtava i kojih su to nacionalnosti bile te žrtva samo se pod žrtve smatraju SRBI i ŽIDOVI što nije istina.
Nitko od povjesničara nije napisao ni riječi o tome da je za svaki vjerski blagdan bilo koje vjere bilo puštano na slobodu po par stotina korisnika tog logora nitko nije napisao da je tadašnji Poglavnik za svaki svoj rođendan isto tako puštao na slobodu mnoge zarobljenke. Nitko nije pisao da je u samom logoru bila i bolnica sa medicinskim osobljem. O tome se nije smjelo pisati.
Da li je bilo žrtava? Naravno da je bilo. Ali je to bilo ratno doba vladale su razne bolesti koje u to vrijeme nisu bile izlječive kolera tifus kojekakve druge zarazne bolesti. Žrtve nisu hladnokrvno ubijali kao što su radili partizani. Smaknuća bez suda. Opet napominjem pod žrtve Jasenovca samo se ubrajaju SRBI i ŽIDOVI. Gdje su u toj cijeloj laži druge nacije i narod i vjere za njih nitko ne pita i ne spominje. U istom logoru su bili zatočeni i sami Hrvati katolici, muslimani, pravoslavci, rusini, česi, romi i da ne nabrajam sve druge. Nitko ih ne spominje kao žrtve a razlog tome su samo laži srbokomunističke gamadi koja je okupirala Hrvatsku.
Svaka država ima svoju regularnu vojsku pa je tako i tadašnja NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA imala svoju regularnu vosku USTAŠE i pričuvne postrojbe DOMOBRANE. I što se događa danas? Nakon toliko vremena se opet napada na sadašnje domoljube pa su tako u svojim izjavama danas izašli predsjednica i premijer koji su donedavna “ponosili” se s povijesti Hrvata i u drugom svjetskom ratu te Domoljube nazvali neprimjereno ZLOČINCIMA samo da bi se dodvorili srbima i židovima. Za mene osobno neprimjereno.
Jasenovac poslije rata su zločinci srbokomunisti koristili u svoje svrhe za hladnokrvna ubojstva svega što je nosilo predznak Hrvatski i tamo su masovno vršili hladnokrvna ubojstva na zvjerski način. Mislim da sam već o tome pisao. Istraživanja žrtava logora Jasenovac su početa 1957. godine da bi se utvrdio točan broj žrtava ali na samom početku kopanja na samoj površini su nađeni dijelovi vojnih odora sviju učesnika toga rata osim oznaka srbočetničkih i komunističko-partizanskih pripadnika.
U samom početku istraživanja pokazala se prava istina da je u Jasenovcu ubijeno mnogo više osoba poslije rata nego u vremenu ratnih zbivanja i sa takvim dokazima dolazi direktno iz Beograda direktiva da se odmah prekinu sva daljnja istraživanja i da se piše samo laž koju su oni plasirali.

Izvor: SPO

 

Stric Ivan!