Jedno radite, drugo mislite a treće pričate!

Zašto su ginuli bojovnici Vukovara? Zar za to, da ljudi u svojoj državi ne smiju više niti pomisliti da su Hrvati ili domoljubi? Zar je zlo ako se netko izjašnjava Hrvatom? Zar je zlo u današnjem svijetu nositi iskru revolta, bunta- katoličkog bunta, bratimstva kao što je to Ante Starčević pisao i govorio? Gdje su prava nas Hrvata? Tko ih zatire?
Zar je voljeti Domovinu, danas toliki grijeh, da nam nudite svakojake nepodobštine, organizacije, udruge, da bi nas razvodnili izmiješali nam osjećaje i podijelili nas koliko god je to u moći Vašoj i Vaših nalogodavaca?
Možete li kazati zbog čega ne procesuirate četnike i ratne zločince kojih u Hrvatskoj ima dovoljan broj, za grad veličine Vinkovaca? Zar je vlast tolika slast? Jeste li Vi ikada pogledali sirotinju na kontejneru, te ljude koji tamo stalno dolaze, tražeći plastične boce? Niste, jer Vas nije briga, za malog čovjeka Hrvata i Hrvaticu, i njihovu djecu.
Zbog čega i tko Vam daje za pravo da pljujete po povijesti hrvatskog naroda? Nije li na Bleiburgu počinjen strahoviti zločin nad Hrvatima? Nije upravo Vaša današnja desna ruka Srbija, bila prva Juden Frei u porobljenoj Europi? Da…o tome se ne govori, niti tražite to od onih koji mogu govoriti, ali ste zato spremni sve učiniti da svoje popljujete i gazite. Sutra će te i poštene bojovnike Vukovara i Hrvate nazivati Ustašama, koljačima? Na osnovu kojeg to povijesnog dokumenta iz hrvatskog povijesnog arhiva, optužujete cijeli narod da je genocidan? Zaprepašćuju Vaši navodi, koji su najvjerovatnije stigli iz Beograda i Srbije, naših povijesnih neprijatelja. Povijest će vas pojesti i ostat će te zapamćeni kao izdajnici i poslušnici nekog drugog naroda, sistema, moćnika, koji niti u svome dvorištu nisu ništa mogli popraviti niti urediti! Ako je uređivanje dvorišta nastamba, zgrade i građevine, čini se da ste onda potpuno promašili cilj. Što je sa duhovnim naslijeđem?
Da li će te moći pogledati Blagi Zadri u oči, malom čovjeku i velikom ratniku, gradu Vukovaru koji je pred rat kazao, da mu je čast ponuditi svoj život za hrvatski narod? I dao ga je. Namjesto da vratite život Vukovaru, procesuiranjem ratnih zločinaca, Vi ga ubijate još više, zakapate, a svijeće koje nosite su samo odraz Vašeg licemjerja jer jedno radite, drugo mislite a treće pričate.
Mislim da Vam niti jedan optičar ne će moći dati odgovarajuću dioptriju, jer duh Vukovara veličinu i snagu hrvatskog naroda nikada niste mogli očima uplakanog djeteta sagledati.
S/I
Žig