NE PROGANJAJTE BRANITELJE! OBIT ĆE VAM SE O GLAVU!

bijesan-vuk

Licemjerni nastup Predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović samo POTVRĐUJE da se vodi Specijalni rat protiv hrvatskih Branitelja, i da nas kane uništiti svim sredstvima, da li je to uz pomoć lijekova koji uz pomoć medijskog TV programa uništavaju sinapse u mozgu koje nas trebaju štititi od stranih utjecaja, napada subliminalnim porukama.
Od tuda tolika samoubojstva, jer previše pažnje pridajemo nekakvim Ministarstvima Branitelja, kao i do danas SVIMA drčnim ministrima koji su nas prodali, za novce-Judine škude, za položaje i fotelje. Bitno je samo ne odustati. Ne treba se bojati, jer ako plane plinska boca u Savskoj, kao što je još uvijek tamo, i pukne ponijet će sa sobom mnoge koji su do danas radili protiv hrvatskog naroda. Greška je jer postavljamo na mjesta Ministarska programirane osobe, a ne ČOVJEKA! Interesi osobni prije svega.

Mali ljudi su ugroženi, više nego ikada, naše obitelji, djeca, a čini mi se da je školski sustav degradiran i dekadentan do te mjere, da djeca naša ne smiju više NITI KAZATI da su im roditelji bili Branitelji i Dragovoljci u Domovinskom ratu. Mogao bih ispričati priču i napisati knjigu o školovanju djece koja su molila svoje roditelje, Branitelje, i Dragovoljce, da ne predaju drugostupanjsko riješenje o invalidnosti za upis u srednje škole, da ih ne bi ZEZALI. Trebali još nešto govoriti o tome? TREBA! Treba raskrinkati sve te partizančine, komuniste, i sve druge koji su nam ukaljali obraz, pokušavaju nam dušu uništiti a Domovinski rat prikazati terorističkom akcijom protiv srbskog naroda!

Zakone nam kroje, svi drugi osim onih koji su nam trebali davati prava, a kojih sa sada javno odričem. Ne treba mi niti drugostupanjsko riješenje o invalidnosti, kao niti mirovina, nitko moju djecu ne će tlačiti. Imam deset prstiju i mogu se boriti na drugi način, i zaraditi si MIR kojeg su mi uzeli dušmani. To se novcem ne može platiti, nikakvim.

Jer ako moju braću progone, sutra će mene, moju, njihovu djecu.
Glup je i naivan svak onaj koji misli da će ga ostaviti na miru.
Je li to Hrvatska za koju smo se borili? Podsjetio bih samo:
Počelo je mitinzima,
Balvan revolucijom,
Pokoljem u Borovo selu,
Agresijom na Hrvatsku od strane terorističke JNA.
Budite oprezni jer se linija bojišnice ne vidi više, jer su nam neprijatelji svi oni koji se dokazuju u krivom svjetlu. Umjesto da je Hrvat Hrvatu brat, Hrvat je Hrvat je vuk!

Ujedinimo se, pa makar nam štene vučje bilo vođa na početku, do kraja priče postat će vođa koji će nas odvesti do pobjede, i Hrvatske koju smo svi sanjali!

S/I

Stric Ivan!