“Fudbal” ili “Nogomet”!?

zemun

Hrvatska stvarnost jeste da smo podijeljeni od strane političara, na sve moguće načine, i kada pomislimo da smo nešto postigli ili da smo stali na sigurno mjesto, događa se da nas još uvijek protresu sa cijepkanjem, kako naše obitelji, prijatelja, suboraca. Izjava Ive Josipovića da će Jakov Sedlar dobiti orden Ante Pavelića za doprinos rasvjetljavanju mita o Jasenovcu, je gnjusna igra takvih igrača: prvo zagrij pa onda ohladi naglo dok ne popucaju svi!

Dosta smo pucali do danas. Vidimo igru jasno kao dan: Jedni igraju “Fudbal” a mi sirotinja igramo “Nogomet”! Imamo “fudbalera” čitavo more, i to izravno u hrvatskom/srbskom saboru! Pitanje je kada će se eksplozivna mješavina zapaliti. Ne mora se zapaliti, izravno u Vašem domu, putem medija, koji nam lansiraju svakojake gluposti, pa između ostalog, jeftinu glumu pijaniste! Sve se može se zapaliti bilo kakvim atackom na hrvatske Branitelje, sirotinju. Zbog toga su pustili Veljka Marića kući na “liječenje” a nakon njega se vraća u zatvor, tamo gdje su mu odredili sudbinu! A to znači samo jedno pitanje nama Domoljubima:

HOĆEMO LI DOZVOLITI NJEGOV POVRATAK U ZATVOR ILI NE!?

Jedan četnički zločinac poput kapetana Dragana jede janjetinu i žali se na uvjete. A Veljka privremeno puštaju kući!? Koja je ovo Država!? Je li to Hrvatska!? Meni je to nepoznati pojam Hrvatska! Da li zatvorenici iz Guantanamo Bay Detention Camp-a imaju pravo na janjetinu!? Pa osobno mislim da ih hrane svinjetinom i da im daju Heavy Metal band Metallicu kao glazbu za uspavljivanje! Kakva je ovo politika? Mogu Vam kazati samo jednu definiciju:

POLTRONSKA!

Dakle, ako trebamo birati između “Fudbala” i “Nogometa”! Osobno biram “Nogomet”! Ne trebaju mi nikakvi recepti, od stranih kuhara. Imamo dovoljno pameti od naših bojovnika koji su još živi i onih koji su pali za Domovinu. Po njihovoj žrtvi je izgrađena današnja Hrvatska. No ono što su političari učinili je krajnje nesnošljivo, i ružno!

Dok netko pliva u novcima i bogatstvu, drugi su na kontejneru!

S/I

Žig