Uzalud fakulteti, kad u sebi nemaju ništa!

PRVA-PRIME

Interesne sfere u Vladi Republike Hrvatske, su nešto najjasnije i najkristalnije što je moglo izaći u javnost. A to je očita pomirba sa Srbijom, i progon Branitelja u Hrvatskoj. Osobno bih volio da nije tako, i znam da nisam sam, no kako spriječiti ili sipati pamet u glavu onima koji nas vode ravno u propast? Nikako. Tu jedino ulica može stvoriti resurse za promjene kod nas. Da li netko to priželjkuje ili ne, potpuno je nebitno jer je stvarnost da Hrvati i Hrvatice sve lošije žive.

Posljednja Vlada SDP-a je pustila kod nas u Hrvatsku 300.000 migranata, koji su došli po tko zna kojem i čijem naputku. A sutra nam dolazi još 2.000.000 migranata. Hvala “drugarici predsjednici”! Sluganska politika SDP-a je prije neki dan dobila nastavak, izjavom Predsjednice K.G. Kitarović koja se očito više brine o njima već o našim ljudima. Paljenje svijeća nije dovoljno, jer ih pali i onaj tko je najlicemjerniji, i najružniji u duši i to samo da bi stvorio sliku o sebi u javnosti. Jeli ih potrebno imenovati? Dajte volji i mašti slobodu, pustite misli pa će te shvatiti tko je gore a tko dolje! Osobno ih ne želim više pogledati nigdje, ma gdje se sreli. Zna se na koga se odnosi.

Veljko Marić u zatvoru, pripremljene optužnice za novih 341 Branitelja iz Hrvatske i to od strane Srbije… Koga zastupaju Predsjednica i Premijer? Ovo je po drugi puta da se iznosi popis u javnost, dakle temelj i osnovica, koji upućuju na suradnju sa Srbijom, kazuju, da su Srbijanci u našoj Vladi dobrodošli. Možda ne fizički, no duhom su ITEKAKO tamo. To je još gore nego da su fizički došli na kavu i čašicu razgovora. Načertanije se sprovode, kao i Memorandum SANU 2. Sluganska, poltronska politika vladajućih.

Greška
This video doesn’t exist

Političari i političarke se danas prave vrlo oštroumni, pa se spominju njihove izjave da je Orešković mason, skupa sa Predsjednicom. Komunalac ima više kontejnera za otpad: Za staklo, papir, biološki otpad, i plastiku. No za mene postoji samo jedan kontejner, radi uštede, ZA SVE NJIH! Kontejner neprijatelja hrvatskog naroda.

Kome su masoni donijeli dobra? Kome su komunisti donijeli dobra? Nama nisu niti će donijeti. Ovaj Gordijev čvor će se rasplesti, no na način ako se pojavi čovjek sa mačem i zasiječe onako kako bude trebalo. Lustracija je kod nas neizvediva stavka, trenutno, no ako se pak počne provoditi, moguće je kako će nastati bura i Oluja, koju će vladajući pokušati kontrolirati uz pomoć Policije, sudstva, i svih drugih institucija. A što će biti sa narodom? Da li itko vodi brigu o njemu? Postoji li kod nas čovjek koji ima karizmu vođe, jer gospođa Predsjednica, uz dužno poštovanje, i uz sve fakultete koje ima, nije kadra izvesti Hrvatsku iz mraka. Tu joj niti Nikola Tesla ne može pomoći.

VELJKO MARIĆ JE PRIVREMENO PUŠTEN NA SLOBODU! DA BI ZA 6 MJESECI BIO VRAĆEN NATRAG!

A KAPETANA DRAGANA ŽELE PUSTITI NA SLOBODU!

I za kraj bih poručio Vladi: Da je Bog htio hrvatski narod u liku i vidu poltrona, stvorio bi nas kao čepiće za skidanje temperature. Nikada nismo to bili niti će mo biti. Ne zaboravite TO!

Žig

2 misli o “Uzalud fakulteti, kad u sebi nemaju ništa!

Komentari su zatvoreni.