Šutjeti četnicima!? Ne dolazi u obzir! SNV naćulite uši!

 

c5a1aka-1Pošto se diraju moji Vinkovci i Vukovar, moja Hrvatska, te Domoljubi diljem Hrvatske, imamo dužnost ispred           “Hrvatskog Obrambenog Štiva” i svih poštenih neukaljanih pravaša, Hrvata i Hrvatica, oglasiti se u ime svih onih koji su prozvani ovim otrovnim proglasom SNV-a!

Milorade! Za tebe je Hrvatska strani pojam, strana država kojoj nanosiš nepopravljivu štetu, kao špijun nama neprijateljske države. Pratimo i bilježimo svaki prijestup, protiv hrvatskog naroda i nevinih žrtava Domovinskog rata.

Kako je navedeno u proglasu SNV-a, citiram:

Prvi tekst. Dalje nam se nije dalo tražiti u kaotičnom neurednom tekstu, koji pisan prema psihi srbskog političara!

“Akcijom dijela javnosti spriječen je koncert Miroslava Ilića, srpske folk-zvijezde, koji se 12. februara trebao održati u Vinkovcima. Do otkazivanja koncerta došlo je nakon otvorenog pisma koje je vinkovačka podružnica Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske uputila gradskim i državnim institucijama. U pismu je stajalo kako za Ilića traže trajnu zabranu nastupanja u Vinkovcima i Hrvatskoj, kao i za sve druge koji su “propagirali i veličali četništvo”. U pojašnjenju svoga zahtjeva naveli su i kako je Ilićev koncert neprihvatljiv “u vremenima kada hrvatska policija pod okriljem noći protupravno oskrnavljuje spomenik poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Splitu te kada se sve češće grubo nasrće na dignitet Domovinskog rata i sotonizira hrvatske branitelje”. Istaknuli su i kako su u Vinkovcima još uvijek vidljivi “tragovi razaranja počinjenih od strane pobornika velikosrpske ideologije i pripadnika četničkog pokreta”.

Drugi tekst! Još bolji od prvog!

“Policijski službenici izašli su na teren i u Vinkovcima, gdje je u noći između 4. i 5. maja, na parohijskom domu Srpske pravoslavne crkve nepoznati počinitelj crnim sprejem ispisao poruku “Smrt četnicima”. Prema riječima protojereja-stavrofora Predraga Azapa, parohijski dom koji se nalazi u centru grada do sada se desetak puta našao na meti vandala koji su ispisivali poruke mržnje. Slično se dogodilo i 2014. godine, između 4. i 5. decembra, kada su na zgradi uz ustaško slovo “U” bile ispisane i poruke “Srbe na vrbe” i “Za dom spremni”.

Inače prota Azap, je lakrdijaš, postavljen u vidu agenta, koji sakuplja podatke, za sotonsku SPC, i usprkos tome što je gost u Hrvatskoj pravi proslave na dan izlaska V. Šešelja iz zatvora, pa bi smo mi vinkovčani trebali šutjeti i gledati njegove bijesne četničke ispade, koje izvodi skupa sa sinovima!? Ne znam samo zašto me uporno izbjegava!? Juru i Bobana, neka pjeva, onima koji imaju sluha za njegovo pjevanje. Pijane četničke popove, koji rade magijske obrede od Škabrnje, preko Srebrenice, do Vukovara nisam nikada podnosio.

Milorade, dođi u Vinkovce ali nemoj doći sam. I dovedi pod pratnjom Miroslava Ilića, i to pod pratnjom srbske tajne policije, koja je u djelatnom sastavu policije, Rep. Hrvatske. Dočekat ću te sam, ako budeš sam. Ali, ponavljam, šteta je da se moji prijatelji, ne zabave sa tvojim djelatnicima.

Jednako ćeš završiti i ti i taj četnički pjevač, i Azap. Vratit će te se tamo odakle ste i došli. A dobit će te i moralnu potporu.

NOGU U GUZICU, U JEDNOM PRAVCU! KAO I MIROSLAV, PRIJE PAR MJESECI, IZMEĐU OSTALOG!

Kako kažu Slovenci: Lahko prihajam!

Za Dom Spremni!

S/I

Stric Ivan!