Vukovar: Suđenje Tomislavu Josiću

TJ

Dana 21.travnja 2016.g., s početkom u 10:30 sati, pred sutkinjom općinskog suda u Vukovaru nastavlja se suđenje Tomislavu Josiću, članu građanske inicijative Stožera za obranu hrvatskog Vukovara za organiziranje, nagovaranje i poticanje na nerede šire mase (građana) a zbog protuzakonite odluke bivše Vlade i samog bivšeg predsjednika Vlade Zorana Milanovića o nasilnom uvođenju dvojezičnosti u službenu uporabu u gradu Vukovaru.

Iako je odluka Ustavnog suda od kolovoza 2014.g. jasna, a u kojoj je navedeno da su u Vukovaru još svježe ratne rane te se mora uvažavati i volja većinskog stanovništva, te da se mora zaustaviti nasilno uvođenje dvojezičnosti – sudski progon se nastavlja. Prema navedenom, i novoizabrana vlast oglušila se na odluku Ustavnog suda, te nije učinila ništa kako bi se zaustavila bjesomučna pravosudna hajka protiv volje naroda i najtežih stradalnika Domovinskog rata.

Izvor: http://portal.braniteljski-forum.com/

S/I

Žig

Jedna misao o “Vukovar: Suđenje Tomislavu Josiću

  1. Pogledajte rijetko do sada viđeni DVD od 18 minuta borbu između udbaša YUgo poslanika Vladimira Rolovića i hrvatskog Viteza Mire Barešića.
    Miro Barešić i ubojstvo Vladimira Rolovića. Širite što dalje ideje Mire Barešića, jer su to ideje HNO.

    VIDEO: HNO-Operacija sloboda

    https://vimeo.com/84114824

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.