NOVE OPTUŽNICE! OPREZ! NE IDITE U DRUGE ZEMLJE!

 

PONAVLJAMO OBJAVU, PREMA INFORMACIJAMA KOJIMA RASPOLAŽEMO!

Prema posljednjim informacijama, iz  MUP-a Srbije, od visoko rangiranog Policajca, postoji popis od desetak tisuća Branitelja i Domoljuba te Dragovoljaca, koje Srbija traži, radi sudskog progona. Taj popis je tajni, a javnosti se daje popis od 1.800 Branitelja.

Prefrigana, lažljiva politika, srbskih političara, i hrvatskih komunista i četnika, ide kao i uvijek do kraja. Stoga se ne čudite ništa, ako Vam i Policija pokuca na vrata. Na tim popisima se nalaze dragovoljaci, HRVI, pa i saborski zastupnici. Bilo je prigovora prije nekoliko mjeseci u svezi objavljivanja vijesti, da se ne objavljuje popis, od 341 Bojovnika iz Vukovara, koji se potražuju od Srbije. Srbadija, ne odustaje od Velike Srbije, a mi Dragovoljci smo najveća smetnja i prepreka, u ostvarivanju tog cilja.

Orepić se otvoreno stavlja u službu Ivice Dačića, Ministra Unutarnjih Poslova Srbije. Kao bivši “oficir iz JNA”. Bivši kadar iz JNA, je postao najveća smetnja, hrvatskoj Državotvornosti. Bagra ostaje bagra, i kao takva nema dodira sa časnim ljudima. Predratni i ratni, dezerteri iz bivše JNA, su postali, vrlo atraktivni. Zapravo, danas se pitam, ima li uopće časnih ljudi iz bivše JNA? Ja mislim kako ih još ima, no ne čuju se i ne vide. Oni koji su u politici, ološ, kakvog nema: lopovi, šverceri, tajkuni, ratni profiteri…Pokušavaju i strašiti…no slovkat ću polako, jer im mozak posebice sporo radi: Izgubit će te ponovo!

Prije izvjesnog vremena je izašla vijest, da se potražuje još 1.800, Bojovnika Vukovara, i da su na optužnicama. Mole se Branitelji, Dragovoljci i HRVI, i svi oni na koje se odnosi ova obavijest, da posebice obrate pažnju i neka ne idu u druge zemlje, a posebno u Srbiju. Uglavnom traže se Dragovoljci Domovinskog rata, jer su se prvi dignuli u obranu Hrvatske. Istočna Slavonija je posebno zanimljiva!

Pročitajte tekstove na linkovima:

Signali zla sve žešći!

Popis 1.300 Branitelja koji se traže!

Prošireni popis branitelja koje Srbija traži!

Nove optužnice protiv hrvatskih branitelja!

Zakon o jurisdikciji se ne ukida, idu predmeti protiv hrvatskih branitelja

Ne idite niti u Bosnu i Hercegovinu, niti Mađarsku, niti Sloveniju. Popisi su najvjerovatnije putem Interpola proslijeđeni na sve granične prijelaze, gdje Policija zemalja u koje se ulazi, spremno očekuje pridošlice.

OPREZ! NE IDITE NIKAMO! HRVATSKA JE NAŠ NAJLJEPŠI ZATVOR!

S/I

Stric Ivan!

6 misli o “NOVE OPTUŽNICE! OPREZ! NE IDITE U DRUGE ZEMLJE!

 1. Srbija, koja nikada nije sudjelovala u nikakovom ratu, a naročito na agresiji na RH, uzima sebi za pravo da sudi za ratne zločine počinjene na tlu RH. Ovdje mi uistinu stane pamet. Jeli tu netko jebe nekoga, ili srbi mogu raditi što hoće. Pa ta četniča banda nije osudila svoje zločince, a najveće huškaće i zločince (dokazane) dočekuje kao nacionalne heroje.

  Sviđa mi se

  • To i jeste problem, jer nam četnici sjede u Saboru Marijane.,..obavještajne službe ne rade svoj posao, koji bi trebali, već slušaju Brenu i Mitra Mirića…gadno zar ne?

   Sviđa mi se

 2. Treba sve istinske hrvate iz HDZ-a te svi pravaški stranka ,zatim HRAST i udruga ZA OBITELJ .Sve stavit pod jednu kapu (stranku) uzet vlast da s eima u HR saboru dvotrecinska vecina i potjerat svo zlo antihrvatsko .Prvo krenut sa ciscenjem sudaca iz DORH-a , pa sudit sve zlocince iz UDBE, agreosre na HR , lopove iz pretvrobe i privatizacije a zatim sve veleizdajnike Mesica,Josipovica,Pusicku i sl.

  Liked by 1 person

Komentari su zatvoreni.