Borovo selo 2017! Dolazi godišnjica!

Bliži se 02. 05. 2017 i godišnjica Borova sela, masakra nad 12 redarstvenika, kojeg su počinili četnički zločinci iz Srbije i domaća srbadija. Današnji političari iz Sabora i sva ostala stranačka ne/elita, odigrali su montruozno maestralnu ulogu, u razbijanju Hrvatske, kako domaćeg pučanstva tako i dijaspore.

Greška
This video doesn’t exist

Redarstvenici koji su pobijeni u Borovo selu i dalje su pod optužbom da su bili paravojne formacije, i da je sve što su kanili činiti Borovo selu, i dalje napad koji nije bio osnovan, prema četničkim formacijama, SDS Stanimiroviću i Pupovcu. Dakle sve što se događa i nadalje jeste Status Quo, koji je ostao jer, Bajić drži sve u svojoj ladici. Naravno da je sve kako jeste, jer ništa nije procesuirano od ratnih zločinaca, i svi su na slobodi. Ono što se događa jeste samo ćinjenica, da su se poneki okoristili i to je dosta. Daljnji cilj je uništiti sve što je stvorio hrvatski čovjek a to je obitelj.

I nadalje sve što je Sabor zamislio, je onako kako jeste. Izdaja, prodaja, ubojstva, klanja, masakriranja Hrvata su dobrodošla sotonistima u Saboru, svima onima koji koriste nedozvoljena, sredstva, i koji uživaju blatiti, sve ono što se dogodilo Hrvatu u Borovo selu. Jer trebamo se jednom zapitati, što ili tko nas čeka na kraju priče ili negdje, ako je stanje ovakvo kakvo je…jer ako je na nebu frka poveća, onda je na zemlji velika bitka, a da ne govorim u čistilištu a u paklu pogotovo. Stoga trebamo uzeti sve što treba, a srca naoružati vjerom, kakvu smo imali 1991.

Veliku ulogu u svemu tome igra SPC, koja nije nikada bila kršćanska, već sekta koja se oduvijek bavi tim stvarima, skupa, sa SDS-om, SDSS-om i SNV-om i dalje čine velika zla. Vole manipulirati i lagati. Nemalu ulogu u tome imaju obavještajne strukture koje čine ogromne propuste, poput ne uhićivanja ratnih četničkih zločinaca, njihovo neprocesuiranje kao i nerad MUP-a Hrvatske. Daljnji rad Državnog odvjetništva je u potpunoj blokadi jer Mladen Bajić drži sve predmete i optužnice u svojim folderima. Tako da za sada ne će biti ništa od uhićivanja ikoga, jer naime vidimo i sami da prema našim političarima i generalima, te vojskom Rep. Hrvatske, su Hrvati i Hrvatice prodane. A strahota nas tek očekuje, a tome se šuti…ali se dade pročitati.

Stric Ivan!

Jedna misao o “Borovo selo 2017! Dolazi godišnjica!

  1. Žao mi je staviti ovakav komentar, ali u našem današnjem blesavom mentalitetu u kojem nas takozvani naši još blesaviji “hrvatski antifašisti” nas vitlaju od nemila do nedraga, prikladnije bi bilo za tu gore vrlo poznatu izreku reći:
    NAVIK ON ZGINE KO’ ŽIVI KO’ JANJE!

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.