Veliko zlo za RH i hrvatski narod!

narod

Ipak čitaju, ali što pišu je veliko zlo za RH i hrvatski narod, jer ako su Srbi i Srbija za njih pozitivni sa sadašnjom politikom onda je njima svima očito pala velika cigla na glavu i svi su umno poremećeni tamo u EK kao i onaj Rimski biskup u Vatikanu, koji je još od svoga oca doznao sve o Stepincu, ali taj naređuje hrvatskim biskupima mješovite komisije, van svakog zdravog razuma ili im je svima cilj opet da se “Balkan dokaže” kao poznato bure baruta!?

Hrvatske elite moraju smjesta mijenjati svoju politiku i sve dosadašnje diplomate smijeniti, jer ovom očito zločinačkom stavu EU političara mora se pružiti najveći mogući otpor na mudar način, a na EU gledati samo kao na paravan za brži ekonomski oporavak RH.
Zamisli si hrvatski narode, ja sam gospodu uvrijedio jer sam im u brk rekao golu istinu koju ni 3.000 elitnih profesora ovoga svijeta nisu argumentirano srušiti i osporiti, o njima da ne govorim, najobičniji primitivni gangsteri, bez karaktera ali puni licemjerja i tako se treba sa njima i postupati! Sve sam ja to istog trena razumio i nisam samo slučajno Rimskom biskupu krajem 2014. napisao ono veliko pismo i zadnji puta ga tamo oslovio kao poglavarom Katoličke crkve svijeta.
Njih ne smeta da članovi vlade RS veličaju na 10-tu obljetnicu smrti Balkanskog krvnika, ali ih smeta kada Hrvati nisu više spremni trpiti crveno-fašističke zločince poput Gorana Radmana ili Zorana Milanovića ili Ive Josipovića, kojemu su zajedno sa Tadićem u listopadu 2012. dodijelili medalju zasluge, dva UDBA zločinca svaki na svoj način kriv i odgovoran, ne smeta ih da ih je taj Josipović sa lex-Perković pred sam pristup RH EU-u napravio najvećim budalama i beskrajno osramotio pred svijetom RH i hrvatski narod u suradnji sa zločincem Nevenom Mimicom i ostalom bratijom.
Ovi su svi ludi ili slijepi ili oboje, hrvatski narod treba sada jedinstvo i de facto jednog političara tipa Viktor Orban, sve drugo vodi u sigurnu propast.
Izvor: Sine ira et studio, Carlo
Žig