Posljednje informacije o bombi u Vinkovcima!

 

kontroliranom-eksplozijom-unistena-zrakoplovna-bomba-iz-silosa-dergaj

Prema informacijama na dan 14. 09. 2015, nepotvrđenim za bombu u Vinkovcima je odgovorna srbska radikalna organizacija, koje operira kod nas, koja je u tajnosti osnovana, i vrlo agresivna. Vjerovatno su financirani od SDS-a, i SNV-a štuju četništvo, i mrze sve hrvatsko. Očekuju se nova djelovanja, u nepotvrđenim  dijelovima Hrvatske no očito je njihova sprega sa određenim strukturama, i moguće je da su dosluhu sa hrvatskom Policijom.

Bomba u Vinkovcima

Jer kako naime objasniti situaciju, da bomba, eksploziv dopliva do Vinkovaca, srca Slavonije, i da prođe sve kontrole, bez ikakvih problema i da biva još postavljena u pješačkoj zoni, tik prije početka dječjih vinkovačkih jeseni. SOA je prestala istraživati, ali se pitam ima li netko prava na pokušaj masovnog ubojstva, prestati sa istragom i uhićivanjem počinitelja? Osim toga, nagli prestanak, izgleda kao da je počinjen “laboratorijski opit” atomski s desna, kako su ga zvali u JNA. Stoga ako su oni prestali, ima onih ljudi koji nisu prestali sa istragom. Jer kako objasniti, onda stanje u Hrvatskoj, ako se na ovakve krupne stvari prestaje sa istragom. Jer ako je Hrvatska nastala u snu i mašti Kralja Tomislava, jednako tako može i nestati u tuđoj mašti koju Juda prihvaća i sprovodi u djelo, a to su političari i nonšalantne tajne službe, koji informacije skupljaju od bakica na pijaci. Važnije im je koji I Phone imaju, jel nova ili starija verzija, je li 7/4 ili 23/4.

Sa tim činom su pokušale tajne službe skrenuti pažnju na nešto drugo: Ili je neprijatelj prejak, a oni nesposobni, ili su dali do znanja da je lov na počinitelje otvoren pa tko god se želi uključiti. Ovim činom su skrenuli pažnju na sebe, i na postojanje, da bi među nama uveli paniku i destrukciju te neslogu koja se očituje kao vid nastavka specijalnog rata koji se vodi na ovakav način.

Istraga se nastavlja!