Vinkovci: Kaznena prijava protiv djelatnika CZSS!

Kako se priča zahuktava oko sprege CZSS, SOA, HZMO, MHBR i drugih državnih službi, i njihovog rada koji nije baš najbolji i u cilju riješavanja problema, dolazi se do jedinog zaključka, kako je sve urađeno sa namjerom da se razvedu i unište obitelji kako Branitelja i Dragovoljaca, tako i i svih drugih, da bi djecu dali na posvajanje.

Tko stoji iza toga?

Kamo će ta djeca?

 

Kazneno prijavljujem socijalnu radnicu Mariju Brčić, Anu Kiri psihologinje Milica Benić, Dubravka Srahić, te pravnice Melita Pavošević, Ana Matanović službene djelatnice Centra za socijalnu skrb Vinkovci, zbog pisanja lažnog stručnog mišljenja, izvješća i riješenja, koje su kao takve dokaze predavali na općinski Sud Vinkovci!

Prijavljujem Pravobraniteljice djece i odvjetnice iz Vinkovaca Daria Ištvan, Ivana Giljanović Babić zbog pristranosti CZSS Vinkovci.

Prijavljujem općinske sudce iz Vinkovaca Željko Cajzek, Mirna Kraljević zbog protuzakonitih presuda.

Prijavljujem bivšu ministricu socijalne, skrbi, politike i mladih Milanku Opačić, i službenicu ministarstva Steliju Vasung jer sam ih u tri pisma u svezi svega toga obavijestio a u svezi toga nisu ništa poduzeli već su kroz Sabor provukle protuustavni zakon čl. 318 st. 1 po kojemu mi roditelji nemamo pravo tj nije nam dopuštena revizija ili izvanredna revizija vrhovnog Suda. Isti stavak članka 318 nije u primjeni od 01.11. 2015.

Prijavljujem zamjenika vinkovačkog općinskog državnog odvjetništva Iliju Gresića jer štiti službene djelatnice CZSS Vinkovci od kaznenog progona.

Pošto smatram kako moja djeca nisu jedina njihova žrtva, kazneno ih prijavljujem da su udruženi u zločinačku organizaciju jer su ovih protekle 4 godine, protuzakonito smještali djecu u Domove, udomiteljske obitelji i u program posvajanja.

U Zagrebu 16.02.2016

Izvor: Robert Hranić

S/I

Žig