Aktualno

Trpeći VELEIZDAJU, pripremamo teren za nove četničke napade!

Koktel!

Da li u Hrvatskoj sude istomišljenici ili čak možda i nasljednici onih koji su,”sudili” nedužnim i nevinim hrvatskim žrtvama nakon što ih je fašistička engleska banda na privaru izručila zločinačkoj partizanskoj bandi 1945., koje su partizanske krvoločne zviri masakrirale bez suda i bez krivice? Da li je i nakon 1995. isti sistem suđenja Hrvatima? Da li nam sude jer smo se usudili braniti od četničko-komunističkih krvoloka, koji su nastavili masakrirati Hrvate u Hrvatskoj po nauku komunističkog krdovođe i najvećeg zločinca –sotonskog okota Josipa Broza?

Da li nas koji smo se usudili braniti Hrvatsku uskoro čeka situacija slična onoj nakon Bleiburga, da li će mo i mi poput naših časnih predaka biti ,”suđeni” od tzv. novog narodnog suda i biti masakrirani bez suda i prava na pravedno suđenje?

Da li činimo dovoljno za svoju krvlju plaćenu slobodu, čast i dostojanstvo trpeći VELEIZDAJU od strane onih koji su i priviše dobro plaćeni da procesuiraju četničko-komunističke agresorske zločince, a koji njima pogoduju, dok istovrimeno progone hrvatske branitelje, tj. dok hrvatskim braniteljima traže,”dlaku u jaju”, a agresorima pogoduju kršeći sve ljudske i zakonske norme.

Trpeći VELEIZDAJU, pripremamo teren za nove četničko-komunističke napade na Hrvatsku, jer videći kako prolaze agresori, a kako hrvatski branitelji, svakim danom bit će sve manje Hrvata koji će biti spremni na obranu.

Trpeći VELEIZDAJU činimo zločin prema žrtvama velikosrpske agresije i prema svojim potomcima.

Trpeći VELEIZDAJU gubimo pravo zvati se slobodni Hrvati, jer onaj tko bespogovorno trpi VELEIZDAJU nije dostojan živiti u slobodi i zvati se čovikon. Tko je veći zločinac? Onaj koji je izvršio zločin nad Hrvatima u Hrvatskoj ili onaj tko ga u Hrvatskoj štiti i nagrađuje za počinjeni zločin?

Izvor: Miljenko Bađžun

S/I

<span>%d</span> blogeri kao ovaj: