Nepoznato o Arkanu i “obitelji”!

image00001_130336

A sada još nešto. Godine 1991. kada je Arkan bio u zatvoru u Hrvatskoj, Slavko Degoricija, njegov UJAK, je kao predsjednik Saborskog Doma bio premješten za pomoćnika Ministra MUP-a RH samo zato da oslobodi svoga nećaka.

Na tom radnom mjestu bio je dva mjeseca, koliko je bilo dovoljno da obavi svoj zadatak. Oni pošteni i časni, kao i obično su to sve službeno napisali i predali nadležnima, ali nikada se normalno nije radilo po tome, jer je to bilo na najvišoj razini.

Smetao im je Manolić, jer nije bio za takve radnje, pa su ga smijenili 1993. godine, a Relić i ostali su mu kao šefu Svih tajnih Službi u RH slali nepotpune izvještaje, lažirane, tako da ga izbace iz igre. To je jedan kamenčić u mozaiku predstave koja je zove imenom: “Obavještajni sustav i Vlada Republike Hrvatske”.

Ovakva đubrad i govna koja su postojala u Hrvatskoj vladi, Jude i najogavnije kreature, koje su postojale, su doprinijeli Hrvatskoj propasti, kao i prodaji i izdaji Hrvatske. Takve kao što je on treba izopćiti sa Mirogoja. Njegov nećak Arkan je po njegovom nalogu unosio Heroin u Hrvatsku koji se dilao 1991 godine po bojišnicama hrvatskim, kao i mladeži nakon rata. Možemo kazati, da je Heroin ostavština Slavka Degoricije, Hrvatskoj, kao trajni spomen na veleizdaju koju je učinio.

 

S/I