Umro je Bato!? Ma boli me uho za to!

Glavna vijest na nekim medijima, jeste: Umro “drugar” Bata Živojinović! Moj nije, bio a niti je drug bio Hrvatima i Hrvaticama. Mogao je biti zvijezda, polusvjesnima i nesvjesnim osobama, kao i onima koji svjesno promiču danas Region, Jugoslaviju i Smrdoslaviju.

Čini se kao vijest iz jednog drugog vremena, iz jedne druge države koju poznamo, no jednako zlokobne i maligne. Sad će na red doći: Prle, Tihi, Pajo, Jare (ili su oni umrli!?) Zar naši mediji moraju kovati u zvijezde, četničke ideologe, glumce, koji su svoju karijeru ostvarili na nerealnim ulogama, koje su živjeli do kraja života. Johnny Weissmüller je pred zadnja dva tri odkucaja srca, pustio krik Tarzana, a drug Bato je vrištao u mislima SRBIJA DO TOKIJA! OVO JE SRBIJA! KARLOVAC KARLOBAG VIROVITICA!

E pa Bato, pošto nisam pravoslavni “vernik”, a Hrvat sam, i Ustaša po tvome mada nisam nikada Ustašu vidio i sreo, ali četnike jesam, jednako kao i Boris Dvornik, i svi drugi u Hrvatskoj, evo jedan glazbeni broj…umjesto parastosa:

Time se potvrđuje činjenica: Srbija slavi poraze. Sve im je manja i manja. Po Kremanskim proročanstvima.

Pitam se samo, kako to:

  • nikada se nije objavila vijest o smrti Branitelja ili Dragovoljca?
  • nikada se nije objavila vijest o suicidu Branitelja i Dragovoljca?
  • nikada se nije dao komentar, u svezi suicida ili smrti Branitelja i Dragovoljca?
  • u kojoj Državi ja to živim?

Kao što su mnogi govorili, on nije bio četnik, ali je bio četnički zadojen. On je bio humanista, srca ispunjenog mržnjom. On je bio srbijanac koji bi klao po Hrvatskoj, i ubijao. On je bio glumac koji je vjerovao u Veliku Srbiju, i ostao takav do kraja. Pred kraj života je govorio o pomirbi, a to je ništa drugo do posljednji zadatak kojeg je dobio i odradio, za nekakvu novu Smrdoslaviju/Yugoslaviju. Mučno zar ne? Jednom četnik-uvijek četnik. Jednom govno-uvijek govno. Svim štovateljima njegova djela i nedjela, želim ružne snove, sa njim u pravom svjetlu i ulozi života, koja se ne da odglumiti.

Boris Dvornik o četniku Bati Živojinoviću:

“Sa mnom i sa Batom je zauvijek gotovo! Nema ništa od pomirbe! Razočarao sam se kada sam čuo da će ponovo biti poslanik u Miloševićevoj stranci. Vjerovao sam da je politika iza njega i da se stvarno kaje što je bio u Miloševićevoj stranci. Tako je bar govorio za novine: Kajem se što sam ušao u politiku, govorio je. Ja sam mu vjerovao. Ali, eto… Ostao je isti. Na pitanje šta će reći Živojinoviću ukoliko ga ovaj pozove, Boris odgovara:

“Reći ću mu: Zbogom, Bato, ne zovi me više!”

Bile su to riječi Borisa Dvornika.

Op S/I: Boris, sada imate priliku, i sa operaterom prekinuti ugovor, o mobilnoj telefoniji.

S/I