Imigranti dobrodošli ste, Hrvati, marš u inozemstvo!

Odlukom naših “poštenih političara” povećala se brojka novih stanovnika koje bi naša država trebala smjestiti i uzdržavati do kraja 2017.godine. Nisam osoba bez srca i koja ne želi pomoći osobama u nevolji ali prvenstveno pomažem svojima pa onda po mogućnosti drugima. Pod svojima, smatram sve naše Domoljube i građane odane Domovini i zato ako treba pomoći pomozimo svojima a onda ako imamo mogućnosti pomozimo i drugima, ali sam protiv toga da se pomogne drugome a da netko u mojoj Domovini bude uskraćen u mnogočemu, a to će se kod nas dogoditi.
Naši političari su se obvezali da će te iste osobe stambeno osigurati te da će imati besplatno zdravstveno osiguranje i svaki mjesec će dobivati socijalnu pomoć. Ako uzmemo u obzir da će to biti obitelji prosječno četveročlane premda će biti i samaca dobivamo brojku od 404 obitelji, to su 404 stana koje ćemo mi morati plaćati od 2017. do 2019. godine pa možda i dalje.
404 socijalne pomoći pomnoženo sa 800 kuna koštati će nas mjesečno 320.000 kuna plus plaćanje najma stana prosječno mjesečno s režijama oko minimalnih 1 000 kuna to je još 404.000 kuna. Zdravstveno osiguranje za njih bi moglo naše građane mjesečno koštati preko milijun kuna i tako najmanje dvije godine. A uvjeren sam i nadalje.

Da li nam to treba!?

Pitam se što su Hrvati manje vrijedni ljudi kad se od njih samo uzima bez pitanja a ništa im se ne uzvraća. Prošli smo kalvariju rata i po završetku rata opet su Hrvati bili na drugom mjestu. Kod obnove domova koji su uništeni tokom rata prvo su se obnavljali domovi srbima povratnicima koji su u većini slučajeva bili agresori i koji su to sve razorili ali se prvo njih stambeno zbrinjavalo pa tek poslije domaće stanovništvo.

Prije dvije godine imali smo katastrofalnu poplavu u Gunji i okolnim mjestima i još ni danas nije do kraja sve obnovljeno iako je sve uništeno poplavom koja po mnogočemu ukazuje da nije slučajna nego da je puknuti nasip namjerno MINIRAN.

U to vrijeme bila je poplava i u Srbiji ali su se naši dični političari opet pokazali da im nije stalo do svoga naroda nego do drugih ako se ne varam mislim da je tadašnja vlada donirala srbima oko milijun eura za stradale a naši su živjeli u kontejnerima i preživljavali od pomoći koju su građani sami donirali putem Caritasa ili Crvenog križa.

404 STANA U NAJAM KOJE ĆE PLAĆATI DRŽAVA PLJAČKANJEM POREZNIH OBVEZNIKA. JA SAM PROTIV TOGA JER JOŠ UVIJEK IMAMO VELIKI BROJ NAŠIH HRVATA BEZ KROVA NAD GLAVOM. NAJVEĆI BROJ BESKUĆNIKA SU VEĆINOM DRAGOVOLJCI I BRANITELJI.

NEMA POLITIČKE VOLJE ZA RJEŠAVANJE NJIHOVIH PROBLEMA, IAKO MOGUĆNOSTI IMA.

Izvor: SPO

.,.

S/I