6 mjeseci zatvora, godina dana uvjeta i 1000 kn kazne!

 

 

Danas je izrečena presuda Tomislavu Josiću, za razbijanje ćiriličnih ploča u Vukovaru, koja je više nego sramotna, i stoga se opravdano trebamo pitati: U kojoj mi to državi živimo!? 6 (šest)  mjeseci zatvora, godina dana uvjeta i 1000 (tisuću kuna) novčane kazne je dobio Tomislav Josić za razbijanje ćiriličnih ploča.

A koliku je kaznu dobio policajac Saša Sabadoš za okrutni napad na Darka Pajičića, koji je rezultirao smrtnim posljedicama!?

Sve sjene, koje dobijamo od institucija Hrvatske upućuju da se radi o Velikoj Srbiji, Regionu ili pak o Yugoslaviji. Nepojmljivo, šokantno, i krajnje ponižavajuće za sve Hrvate i Hrvatice, Domoljube i sve naše ljude iz dijaspore. Ovom presudom, je upaljen fitilj, u našem narodu koji je zadimio smradom izdaje, laži i licemjerstva i to od onih institucija koje bi trebale štititi naše nacionalne interese. Do razbijanja ploča ne bi nikada niti došlo da nisu postavljene u gradu Heroju- Vukovaru.

Samo postavljanje ploča, je agresija na Hrvatsku, na grad Vukovar, i spada u domen psihološkog pritiska, i specijalnog rata, koji se najviše lomio preko leđa vukovarskih bojovnika i stanovnika Vukovara.

Ovim putem javno pitam predsjednicu Hrvatske: Da li Vi gospođo predsjednice tolerirate četnike, koljače i silovatelje, koji na savjesti nose nebrojene crimene, i zlodjela, a Hrvatske bojovnike, časne ljude, logoraše iz srpskih kazamata osuđujete na vremenske kazne, ma kako male bile!? No ne vidim četnike u zatvorima, već ih vide Vukovarci slobodne i bahate svaki dan.

Sram Vas bilo predsjednice Kolinda Grabar Kitarović!

Vi niste moja predsjednica. Sumnjao sam od početka u Vas, a sada neka se Hrvati i Hrvatice uvjere u Vaše “domoljublje” skupa sa svima onima, koji su uz Vas i tapšu vas, za svako veleizdajničko ne/djelo. Sram neka bude i cjelokupnu hrvatsku Vladu, od prvog do zadnjeg zastupnika, koji su kumovali prešutno ovoj veleizdaji svih ljudskih, moralnih i nacionalnih interesa.

S/I

 

 

 

4 misli o “6 mjeseci zatvora, godina dana uvjeta i 1000 kn kazne!

 1. Al serete kakve veze ima predsjednica sa sudovima,zakonima,pločama. Radi sasvim solidno i odgovorno svoj dio posla i stvarno je totalna glupost napadati je zbog takvih tema na koje ona ne smije i nema utjecaja.

  Sviđa mi se

  1. Nema? Ma divno…Saša Sabadoš koji je ubio Darka Pajičića, je zaštićen i dobio bolji posao. Jel to znači da je otvoren LOV NA BRANITELJE!?…Figura i lutkica nam ne treba…treba nam netko tko će počistiti dvorište kod nas. I molim Vas drugi puta bez vulgarnosti, inače ću Vas banirati trajno! Hvala.

   Liked by 1 person

 2. Vulgaran sam zbog toga što mi smeta nepravda . Predsjednica ima svoje ovlasti , a one nikako nisu sudit , oslobađat ili kažnjavat. Meni o lovu na branitelje nema smisla prodavat. Figura i lutkica je bio Josipović a Kolinda ni blizu toga nije.

  Sviđa mi se

  1. Sigurno!? Oboje su lutkice…ali u tuđinskim rukama. On je bio lignja i fikus…gdje ga staviš tu stoji, a ona kad je prodrmaš vikne-MAMA! Što se mene tiče, dijalog je završen, usvezi njih dvoje.Pozdrav!

   Sviđa mi se

Komentari su isključeni.