Zašto se ne procesuiraju ratni zločinci!?

973251

Prolaze godine. Ovo očitovanje Stiva Culeja u videu je od 16.11.2010. No stanje nije ostalo isto već se je definitivno pogoršalo. I to po nas Hrvate i Hrvatice. Srpski apetiti, grabež i pohlepa, prelazi sve granice razumnog ponašanja. U videu je Stiv Culej, 16.11.2010 kazao svoja saznanja o Stanimiroviću i četnicima iz aboliranih sela.

Greška
This video doesn’t exist

Kazao je sve kako jeste. Kazao je istinu:

-Srbi po selima imaju sakriveno naoružanje!

-Srbi po selima imaju kokarde i šajkače!

-Srbi po selima imaju formiran zapovjedni lanac!

Je li naša “hrvatska policija” učinila išta po pitanju procesuiranja ratnih zločinaca, poglavito, Vojislava Stanimirovića i četnika koljača iz Borovo sela? Nije! Za predpostaviti je kako se zbog bilateralnih odnosa, takvo što ne smije i ne može napraviti, jer bi to “bacilo” sjenu na inače korektne odnose, hrvatske i srpske Vlade, koje uzgred rečeno, u svemu surađuju, a pogotovo kod unutarnjeg uređenja Hrvatske. Od vrha piramide prema dolje, i to po “Načertanijama” Ilije Garašanina.

Pa evo. I tulavi ministar Srbije Ivica Dačić je dao izjavu široj tupavoj javnosti Hrvatske, kako Srbija više nikoga ne će sudski goniti (osim onih par desetaka tisuća koje imaju na popisu) te da odustaju, jer je Hrvatska, definitivno “tvrd” oras, i da Srbija apsolutno “nema” nikakve veze sa krađom planova obrane Rep.Hrvatske iz MORH-a.

Imamo li mi policiju? Imamo li tajne službe hrvatske orijentacije? Tomislav Josić je osuđen na 6 mjeseci zatvora, i jednu godinu uvjeta zbog razbijanja ćiriličnih ploča, pa mi sve ovo nekako govori, u prilog okršaju, sa budućim redarstvenim snagama republike Hrvatske. Hrvatske ili “smrdoslavije”!

Uskoro će početi raditi svoj posao, za kojeg su i plaćeni! Pričekajte samo.

Žig