Pet minuta do eksplozije nezadovoljstva!

Pokretači i osnivači desničarskih stranaka krajem osamdesetih godina i osobe koje su iskreno voljele Domovinu Hrvatsku nisu oni za koje svi kažu da su tvorci samostalne Domovine.
Početak osnivanja demokratskih stranaka i pripreme za izbore mnogi su uvijereni da je to prvi hrvatski Predsjednik Franjo Tuđman što nikako nije istina. Kompletan statut i plan za osamostaljenje Domovine je napravio istinski Domoljub pokojni Marko Veselica tu mu se je pridružio isto pokojni Ante Parađžik kojeg su tadašnji hrvatski Vrh da li podmuklo ubiti a tko je bio tada na čelu hrvatske Države mislim da nema potrebe imenovati. Pokojni Parađžik je svojim radom i Domoljubljem objedinio sve članove i simpatizere HSP-a i kao takav je bio prijetnja tadašnjem vrhu, da bi spriječili širenje Domoljublja istinsku Domoljubnu stranku su rascijepali na više malih stranaka tako da oni mogu i dalje sprovoditi svoju samovolju i pljačkati sve državljane jer jedna jaka Domoljubna stranka je bila prijetnja onima koji su iz tadašnjeg SKH prešli u druge stranke. Franjo Tuđman na prijevaru preuzimajući plan za osamostaljenje Republike Hrvatske osniva nazovimo je demokratsku stranku pod nazivom HDZ.
Sa samim osnivanjem stranke u Jarunskoj baraci okupio je oko sebe sve svoje drugove iz tadašnjeg SKH i to okorjele Kosovce i Udbaše poput Manolića koji je kriv za masovna ubojstva Hrvata u Dugoj Resi poslije rata, Boljkovca okorjelog Udbaša koji je izdavao naloge za mnoga likvidiranja Hrvata u emigraciji, Perkovića, Mustaća kojima se sada sudi u München-u, tu se isto tako priključuje jedan od najvećih kriminalaca i lopova Stipe Mesić.

I sada nakon toliko vremena naslijedili su ih njihovi učenici komunizma koji i danas vladaju Republikom Hrvatskom te isti veličaju zločince partizane s jednim od najvećih svjetskih zločinaca Titom.
Tijekom Domovinskog rata ti isti su skovali plan o bogatima 200 obitelji što su nažalost i uspjeli. Tijekom Domovinskog rata imali smo jako dobre Domoljube koji nisu bili umiješani u komunistički lopovluk i sa svojim iskazivanjem da se to ne može tako raditi iz vrha tadašnjih političara na čelu s Tuđmanom mnogi su hladnokrvno likvidirani a jedan od tih Heroja je i pokojni Blaž Kraljević, a takvih UDBA-ških likvidacija je još bilo tijekom Domovinskog rata jer su na prijevaru udbaši i kosovci preuzeli vlast u državi.
Zahvaljujući tome i tom krugu ljudi na čelu s Tuđmanom postali smo najsiromašnije zemlja u Europi pa vi sada veličajte prvu postavu tadašnje vlade i političare koji su unaprijed sve isplanirali i svoj cilj ostvarili na životima istinskih domoljuba. Bio sam pripadnik časne Gardijske brigade TIGROVI kao pripadnik morao sam poštovati nadređene i njihov čin koji nisu zaslužili ali njih kao osobe nisam morao poštivati pa poneki su mi se i gadili, jer sam doživio to na svojoj koži vraćajući se iz jedne akcije i predavajući izviješće visoki časnik je na moje izviješće rekao “JEBEŠ TAKVU AKCIJU GDJE NEMA POGINULIH”. Iako je akcija uspješno izvršena i sad takvi imaju činove generala i uživaju ne zasluženo jer malo je njih bilo u nekoj akciji. Isti ti “časni političari” tijekom Domovinskog rata su uvelike u redove časne Hrvatske vojske primali tadašnje oficire zločinačke JNA, a časni Branitelji su otpuštani iz postrojbi ne kao nesposobni nego kao nepodobni.

Moj zaključak!

Dok god budemo u politici imali osobe komunistički nastrojene nećemo imati napretka te me ne čudi što u SDP su mahom potomci zločinaca partizana ali me čudi da je veliki broj tih nasljednika i u stranci koja bi trebala biti Domoljubna i desna u HDZ-u. Dok god se ti ne maknu s lica politike i ne sprovede LUSTRACIJA u našoj napaćenoj Domovini će opet vladati kriminalci i lopovi jer u našoj državi od vrha pa do dna imamo oko 95% kriminalnih političara koji upravljaju sa pravosuđem i kod svake tužbe oni su oslobođeni sa milijunima kuna u džepu.
Narode pored zdravih očiju ste slijepi ako se ovako nastavi neće biti dobro mogla bi opet puknut prva puška a kad ona pukne ide cijeli rafal što ja ne želim nego da na miran način očistimo Državu i da napokon kod nas zavlada red i zakon. A sa ovim i njihovim predhodnicima to neće doživjeti ni naša prunučad.

Izvor: SPO-S/I

Stric Ivan!

2 misli o “Pet minuta do eksplozije nezadovoljstva!

  1. Tzv. komunisti oko Tuđmana su vješto iskoristili velikosrpsku agresiju i prevarili Hrvate koji su im povjerovali, a da Tuđman & co. ne vole Hrvate pokazali su odmah potom pljačkom zakonom zajedničkih dobara i toleriranjem kriminala.

    Sviđa mi se

  2. Povratni ping: PET MINUTA DO EKSPLOZIJE NEZADOVOLJSTVA! | | Građanska Akcija - official | HR

Komentari su zatvoreni.