Udružimo zdrave hrvatske snage za slobodu Domovine!

Dragi Hrvati i Hrvatice, poslušajte vapaj naše velike domoljubno-rodoljubne Hrvatice iz daleke Australije i učinimo sve što je u našoj moći za spas i oslobođenje Hrvatske od sljedbenika i metastaza zločinca, krvoloka i komunističkog krdovođe J.B.T. Budemo li i dalje trpili njihov teror, izdaju i pljačku, uništit će nas potpuno, kao i budućnost naših pokoljenja, koja će biti opljačkano roblje na  otetoj didovini za čiju slobodu vikovima ginuše najbolji hrvatski sinovi i kćeri. Braćo i sestre, ne dajmo da nas pljačkaju, ponižavaju, izdaju, prodaju, omalovažavaju, pravedne kažnjavaju, da zatvaraju najvridniji dio hrvatskog bića- naše heroje koji su obranili Hrvatsku, da pogoduju i štite četničko-komunističke zločince, da javno veličaju monstruma komunističkog krdovođu J.B.T. i njegove krvoloke, kao i da nas ovoliko potcinjuju i gaze. Pokažimo našim neprijateljima da imamo čast, dostojanstvo i ponos, kao i da im više ne dozvoljavamo da budu apsolutni gospodari naših života, imovine, sadašnjosti i budućnosti. Udružimo zdrave hrvatske snage za slobodu Domovine drage ili će mo sramno pasti u trajno ropstvo svojim nečinjenjem ničega za vlastitu slobodu.
Ne sramimo se časnog hrvatskog pozdrava ZA DOM SPREMNI, jer to je časni i ponosni hrvatski pozdrav s kojim smo u osloboditeljskom Domovinskom ratu porazili četničko-komunističke krvoloke i oslobodili Hrvatsku. Ne dozvolimo da nam černičko-komunistički krvoloci kao i njihovi simpatizeri u ,”hrvatskoj”, vlasti, odlučuju o tome što smijemo i da nam oni koji su izvršili agresiju na Hrvatsku sude nama koji smo branili i obranili Hrvatsku. Ne dozvolimo četničko-komunističkim monstrumima da u Hrvatskoj rade u državnim institucijama, a pogotovo u pravosuđu, policiji, obrani, kulturi i državnoj upravi.
Nadam se da nećete pokraj ovih apela ,”proći kao pored turskog groblja”, već da će ovo u vama probuditi čast, ponos i dostojanstvo, kao i da će te poraditi na boljitku svih hrvatskih domoljuba i rodoljuba.
Sve Vas lipo pozdravljam sa časnim hrvatskim pozdravom ZA DOM SPREMNI!
Hrvatski dragovoljac Domovinskog rata M. Badžim
Stric Ivan!