Hrvatskoj su potrebne temeljite promjene!

HRVATSKA STRANKA PRAVA dr. Ante Starčević

HSP AS Zadarske županije Ulica Madijevaca 6 Zadar 23000

zdz@hspas.hr HSP AS Zadarske županije svakim danom sve jači

Dvorski: Hrvatskoj su potrebne temeljite promjene

Dana 08. lipnja 2016. godine, na području Maslenice osnovana je općinska podružnica HSP AS Jasenice. Na izbornom zboru tako su sudjelovali zadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS, gospodin Rudolf Dvorski, predsjednik Ž.V. HSP AS dr.sc. Tomislav Šarić, kao i brojni drugi istaknuti članovi HSP AS. Tom prigodom nastavljen je proces sustavnog širenja pravaštva kroz istaknute, sposobne, mlade i obrazovane članove HSP AS na prostoru Zadarske županije. Nakon uvodnog obraćanja i vijećanja, pristupilo se glasanju, na kojem je za predsjednika podružnice HSP AS Jasenice jednoglasno izabran Ante Rončević, 27-godišnji poduzetnik iz Maslenice. Novoizabrani predsjednik općinske podružnice HSP AS Jasenice – Ante Rončević, zahvalio se na iskazanom povjerenju, kazavši da će novoosnovana podružnica u narednom razdoblju intenzivno raditi na jačanju i širenju pravaštva kroz politički program i djelovanje HSP AS. HSP AS Jasenice želi i znat će zastupati interese svoje zajednice na ovom području. Zalagat ćemo se za pružanje prilike svim ljudima koji žele raditi na stvaranju kvalitetnijeg okruženja u svojim lokalnim zajednicama kazao je novoizabrani predsjednik HSP AS Jasenice, Ante

– Pored toga, glavni prioriteti zasigurno će nam biti širenje članstva, povećanje vidljivosti organizacije u javnosti te rad na educiranju postojećih i novih članova, napomenuo je Ante Rončević. Istaknuo je da se samo aktivnim uključivanjem u politiku može nešto promijeniti i učiniti za svoju sredinu.

– Jasenicama i gravitirajućoj okolici je potrebna nova energija, novi ljudi koji ne namjeravaju gledati sa strane, već će preuzeti inicijativu i zajedno sa svima koji se žele uključiti pokušati promijeniti stvari na bolje, zaključio je novi predsjednik HSP AS Jasenice – Ante Rončević, pozvavši sve mlade na području općine Jasenice da se pridruže HSP AS te sve druge zainteresirane na suradnju i aktivno uključenje u društveni život i razvoj svojeg mjesta i šire društvene zajednice. Osnivanje podružnice HSP AS Jasenice pozdravio je i zadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS, gospodin Rudolf Dvorski, poručivši da se nada kvalitetnom i zajedničkom radu na dobrobit svih žitelja općine Jasenice i Zadarske županije u cijelosti.

HSP dr. Ante Starčević žiro-račun 2408002 – 1100037897 Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević; Adresa: Čulinečka 119, HR-10000 Zagreb Tel: 01/2865-261; Fax: 01/2865-264; Mob: 098/270-303, pero.coric@hspas.hr

© 2013

hspas@hspas.hr, , http://www.hspas.hr

HRVATSKA STRANKA PRAVA

dr. Ante Starčević

– Svakog nam se dana obraćaju sugrađani žaleći se da nadležne vlasti nemaju vremena ili ih ne žele poslušati te traže pomoć u rješavanju svojih problema. Najveći broj pritužbi dolazi upravo iz redova mlade populacije, koji se najčešće žale da nemaju posla te da u njihovim sredinama nedostaju kulturni, sportski i zabavni sadržaji. – Upravo iz tog razloga je osnovana podružnica HSP AS Jasenice, kroz čije će se aktivnosti nuditi rješenja za napredak općine Jasenice. Vjerujem u naše mlade i želim im uspješan rad. Potrebne su nam temeljite promjene kao preduvjet razvoja Hrvatske, a siguran sam da zajedno možemo puno toga ostvariti na dobrobit naših sugrađana, zaključio je zadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS, gospodin Rudolf Dvorski.

Stric Ivan!