Preventivno liječenje političkih spolnih bolesti!

 

liok

Liječenje spolnih bolesti te nametnika je vrlo komplicirana stvar, i ima određeni postupak protu nametnika koji Vas opsjedaju. Pošto sa time u svojoj liječničkoj praksi imam iskustva, prenio bih svoja saznanja svim političarima u saboru i onima koji to kane postati.

Dakle kako prepoznati bolest?

-Nemili svrab na jajima!

-Crvenilo od svraba!

-Neugodna bol, zbog koje moraš bacit penkalo i tipkovnicu, pa te voze hitno na pregled, kod liječnika, koji ostaje redovito šokiran!

-Za kod žena ne znam kako im je, jer mi se ova nije žalila da je bila zaručena!

Dakle pošto sam hitno zrakomlatom upućen u ambulantu koja nije imala sav pribor, osim žileta, i to jednokratnih, nije mi preostalo ništa drugo već se obrijati “ispod pazuha”, i a “višak robu” bacit u kantu za smeće.

Pošto su bube bile toliko male, jedina zanimacija mi je bila ubijat ih palcom i slušat pucketanje, kao kad kokaš kokice. No i to dosadi jer dolaze u velikom broju, od par četa, pa svrab postaje nepodnošljiv. Kao i komunjare, majku im krvavu jebem, dosadni do bola.

No pošto u svojoj liječničkoj praksi sam sve davao na pregled od namještaja, stolice, trosjeda, televizora, urinokulture i svega drugog, pustio sam da se i iz ovih buba nešto izrodi, pa sam ih pustio da narastu jer im Milinor šampon nije ništa učinio, naime stekle su otpornost kao da su iz Černobila došle, što je očito znak da je na naše sveto Hrvatsko tlo bacano nešto radioaktivnog materijala.

Ja bih se zamislio:

Otrov u zemlji, otrov u nama!

Od tog događaja sam shvatio veličinu političara, i kako se izliječiti od njih. Nisu veliki, naime, mali su! Nosili lente, suknje, cipele male-velike, leptir mašne, kravate, ili u đžepu duhan za žvakanje, kokain za snifanje- svi su isti, tj. jednaki. Nesnošljivi za gledanje jer su ružni, i izazivaju nelagodu svojim djelovanjem.

No da nastavim priču. Hulk bi pozavidio na rastu i snazi. Zato vjerovatno nisam mogao doći do Geiger Muellerovog brojača godinama, da se ne bi Srbiji natovario još jedan teret. Isplata unaprijed:

-Prva rata sada!

-Druga za po sata!

Dakle kada bube (picajzle) narastu do veličine kornjače, udrite ih lopatom, i zatucite, i to sa par snažnih udaraca! Ako želite, izvesti preventivno djelovanje, protu bolesti, javite se mailom, na adresu, reklamacije ne uvažavamo!

Izvor: Ratna ordinacija Strica Ivana

Žig