Vodič za političare: Kako pobjeći iz Hrvatske?

Počelo je se šuškati na koji način otići iz Hrvatske, ako dođe do nereda u narodu?

Za političare postoje dva načina:

-Uz pomoć putovnica, diplomatskih!

-Ili preko brda, planina, mora, zračnim ili vodenim putem!

Pošto su naši političari kilavi, pretilni, i kljakavi i nisu u stanju preskočiti kanal, bez labudice za forsiranje rijeke, preporuka određenih liječnika i grupacija Domoljubnih je neka krenu ranije, da bi ih ranije uhitili! Ipak su naše pretke krasile druge i bolje vrline, iako su bili tjerani sa ognjišta-pješice, bosi polugoli, sa koferčićem u rukama, su odlazili trbuhom za kruhom u druge zemlje.

Sramota koju su političari nanijeli našem narodu je toliko velika, i nesnošljiva da je pravo čudo da pokojni bojovnici nisu ustali i otresli šakom o stol. Svakodnevno ismijavanje Branitelja i Domoljuba, će jednom i doći glave pa i do određenog nivoa vode (preko nosa), pa se možda nešto i pokrene. Ako do sada nije bilo dovoljno 6 Branitelja dnevno, uz 30 Branitelja i smrt Nevenke Topalušić u Savskoj 66, mislim da i infarkt kojeg sam neku noć imao mogu samo dopisati na taj popis. Ostah živ, i u uvjerenju ako me još jednom udari, neka bar bude manje bolno, ali ipak zrno zlata koje će prevagnuti na vagi za podizanje revolucije ili ustanka u Hrvatskoj.

Smradovi smrdljivi, bando lažljiva licemjerna, lopine, profiteri, ratni zločinci, mafijo skrojena od svih struktura u miljetić kojeg svi Hrvati i Hrvatice, možemo rasparati zajednički- ne bih Vam bio u koži.

Kamo ste krenuli? E ja odoh kontra smjerom!

Stric Ivan!