SOA-COA: Srbska Obavještajna Agencija!

SOA_(logo)

SOA (COA) je izdajnička uhljebnička organizacija, koja je napravljena po najgorim šablonima, srbskih paraobavještajnih organizacija. Dokaz u prilog tome jesu izdaje i nestanci planova Obrane rep. Hrvatske, i to od bivšeg UDBA, SDS, 1992 godine, sustavno. Nakon predsjednika Tuđmana, dolazi Mesić Stjepan koji svojim izdajničkim djelovanjem, razara i tjera u zatvor generale, i podpisnike peticije. Ivo Josipović, crveni predsjednik, koji sustavno pokušava zacrvenjeti Hrvatsku, radi na osnivanju Documente, koja nije ništa drugo do paravan za SOA-COA.

Nakon njih dolazi Kolinda Grabar Kitarović a za njenog mandata, dolazi do nestanka planova obrane Rep. Hrvatske, što doista nije čudno obzirom da je izdaja nacionalni sport. General Ivan Kinder, smiješnog prezimena i još čudnijeg čina nema blage veze gdje je istok zapad sjever i jug. Ivane odreci se imena, jer je u ratu poginulo 10 autobusa Ivana. Smiješan generalčić.

Masa afera, koje polako izlaze na vidjelo, nisu ništa prema onome što će tek izaći na vidjelo. Izdaje na koje nitko ne reagira osim par ljudi u Hrvatskoj koji nemaju pojma o vojnoj doktrini, niti imaju soli na ramenima i činove te zvanja. Sramota izdaje hrvatskog naroda, koja će nas koštati samostalnosti, slobode, pa i zdravlja. Jer se nemojte čuditi, ako vidite za godinu dvije i Šešelja kako slobodno šeta ulicama Zagreba Vinkovaca ili Osijeka? Je li to sloboda? NE! To je najgora izdaja hrvatskog suvereniteta, čovjeka žene i djece. Pitajte se gdje će nam se djeca školovati? Za čega su ginuli naši bojovnici! Bolje da smo poginuli na Ovčari nego da smo ovo doživjeli, jer iz straha se rađa nesigurnost u sustav kojeg smo gradili od 1941-1945-1991-1995. Nakon toga nastaje crvena revolucija, i organizacije koje uništavaju sve redom, uništavaju Bratimstvo i Jedinstvo Ante Starčevića.

Čak je i Josip Broz Tito pokrao  Starčevićevo Bratimstvo i Jedinstvo. I umotao u sotonizam, koji je koštao naš narod milijunskih žrtava.

Kolinda Grabar Kitarović treba dati ostavku i vlast treba preuzeti Ante Gotovina, dokazani stoik, paćenik i uhićenik Haški koji nije posustao ali je osjetio sav jad čemer i gorčinu hrvatskih Juda. Ne dirajte Antu Gotovinu. Jer ako je Ante Gotovina, Mladen Markač, i drugi generali mogli dati za Hrvatsku toliko, što je onda nama ljudima malim koji im nismo niti do koljena dati bar po dvije tri godine. Imamo li što izgubiti? Nemamo. Jer po svemu sagledanom nema Hrvatske, a bila je onakva kakvom smo je misli raditi, i učinili smo je ponositom, blistavom pobjedom u OLUJI 1995. Ova izdajstva su najgore nešto što se moglo dogoditi, našem narodu.

Otvorite oči! Dosta je zla bilo!

Stric Ivan!