Domoljubna poslanica!

slider-1

Dragi francuski narode i svi narodi svijeta, svi koji štujete svoju domovinu i narod, velika isprika od mene Hrvatice, koja voli i štuje svoju domovinu i narod kao i vi! Molim vas da nas ne osuđujete i te teroriste ne nazivate Hrvatima, jer to nisu hrvati, imaju samo hrvatske dokumente, ali njima i njihovim nalogodavcima u srcu je Jugoslavija tamnica mog naroda! Vidite kad su teroristi 1990. godine krenuli terorom, ubijanjem, silovanjem, rušenjem, protjerivanjem mog naroda s naših ognjišta, cijeli svijet je bio protiv nas!

Malo je bilo pojedinaca, malih hrabrih ljudi kao što je vaš sunarodnjak, koji su shvatili da nam je potrebita pomoć! Dok smo mi branili Domovinu, svoje obitelji, teroristi su nam preuzeli sve institucije i sve ove godine, nas svijetu prikazivali kao fašiste! Šteta, nitko nije prepoznao njihove sotonske nakane, jedna od mnogih je i jučerašnja sramota plaćenika terorista tih koje nažalost nismo 1996. osudili i zabranili bilo kakva politička djelovanja! Moja Domovina je opet napadnuta!

Stoga vas molim, da shvatite da to nisu Hrvati, to su sljednici Titovi, zločinci kao i njihovi roditelji! Sve čine da se Titova i zlodjela njihovih otaca ne otkriju! Morate konačno shvatiti s kolikim zlom se borimo više od jednog stoljeća! Ako nas niste shvaćali i pomogli tijekom devedesetih, molim da sada konačno uvidite kolika je mržnja i koliko zla nam rade sotone!

Izvor: M. V.

Stric Ivan!