Predsjednica pitura! Ali koga i zašto?

Kako “Darijo Brzoja” javlja, čini se da nikako nije dobra perspektiva koja se nadvija nad nama. Spec. rat koji se vodi protiv nas, je žestok, nemilosrdan. Utakmica je bila kao naručena da bi se skrili svi nedostaci politike koju hrvatska vlada na čelu sa premijerom Oreškovićem i K.G.Kitarović vodi. Od Ostojića na ovamo se pokušavaju Hrvati prikazati kao fašisti nacisti i kao sav drugi šljam koji nije potreban nikome. Zna se tko su oni.
To su oni koji nas napadaju. Niti mrtvi nemaju više mira. Previše je žrtava palo za hrvatski Dom, da bi se sada nekakvi novi ljudi naguravali, a nas slali direktno slali u smrt, lijekovima, medisjkim pritiscima, policijom i drugim ustanovama.
Najzanimljivije je, što se u posljednjih nekoliko dana, nitko nije očitovao o događajima koji su uzdrmali Hrvatsku, a to je nestanak planova Obrane RH. Znali su se oglasiti, preko medija kada je trebalo prikazati da ih nema, no isto nisu učinili kada su trebali odraditi ono što je nužno za Hrvatsku. Bez sankcioja su prošli svi. A Veljko Marić mora ponovo u zatvor. Dejan Milić mora platiti 400.000 kuna odštete, nakon 9 godina zatvora, provedenih u ćeliji. Što se doista događa je jasno samo nekolicini…tko je iza nereda na utakmici, nije me briga. Veća mi je briga tko gradi još uvijek na trulim temeljima, tko nadgrađuje, jer kada se bude urušilo kao kula od karata sve, a počelo je, bit će mo opet mi svi branitelji, dragovoljci, logoraši i HRVI krivi.
Greška
This video doesn’t exist
Dio krivice snose i takozvane vođe Savske 66, koji NIŠTA nisu odradili do kraja, jer im se nije htjelo, a nadali smo se svi. Ostali smo zatečeni pohlepom vođa koji nisu kurcom mrdnuli, gledali su samo svoj interes. Ratni zločinci u hrvatskom Saboru. Stanimirović i Pupovac, Grčić, Opačić i svi drugi, su zaštićenai kao medvjedi. Što je sa ratnim zločinom u Lovasu? Vukovaru? Borovo selu?
Hrvatska tone u vanjski dug, unutarnja politika je u rasulu, a K.G.Kitarović se sastaje sa Vučićem izmjenjuju rukavanja dobrodošlice. Sva sreća pa su se sreli na Uranom 238 zagađenom tlu pa se iskreno nadam da su oboje obukli pancir gaće, jer naša vlada ne želi otvoriti poglavlje o istrazi o radioktivnosti nad ratom zahvaćenim područjem. Ljudi, djeca umiru, previše kazao bih, a o braniteljima da ne govorim. O suicidima da ne govorim. Pitanje koje se proteže među nama jeste samo dokle tako…koliko još?
Što je sa ratnim zločincima iz hrvatske policije, što je sa ratnim zločincima koji su abolirani? Što je sa ratnim profiterima i kriminalcima? Što je sa svima onima koji su nanijeli štetu hrvatskom narodu? Ima li naša predsjednica oči, i ako ima gdje gledaju? Bilateralni odnosi!? Ma koji će nam klinac takvo što kada četnici nekažnjeno šetaju hrvatskim tlom!
 
Drugi nitko nije kriv, već mi sami.
A to politici K.G.Kitarović odgovara, jer letargija i uspavanost je ono što proklamiraju naši mediji.
Izvor: Stric Ivan
Stric Ivan!