Pričica za dobro jutro, i otvaranje očiju…na ulici!

Slabljenje dijela naše populacije u narodu, je oduvijek bio primaran cilj ovih terorističkih skupina, naime, radi se o slabljenju mladeži Hrvatske o Vašoj i mojoj djeci. Dakle na koji način to rade? Plasiranje jeftinih opijata diljem Hrvatskih gradova, koji redovito stižu iz Turske preko Bugarske, Makedonije do Srbije odakle se plasira na Hrvatsko tržište. Populariziranje promiskuiteta, pa čak i poželjnost te očekivanje “druženja sa manje dobroćudnim” tj.rizičnim skupinama i organizacijama koje nerijetko imaju moćnu zaleđinu.

Ne rijetko se događa da ti i takvi opijati koji dolaze kod nas, budu “obrađeni”odnosno da im se u kemijsku formulu dodaju spojevu koji mogu izazivati impotenciju, duševne bolesti, burne ili katastrofalno loše reakcije na svakodnevne probleme i izazove u našem narodu. (ne idem na “entu N*: ovo je stvarnost, koja ne odgovara nikome) no kada se spoje kemikalije koje se nude putem droga, narkotika i lijekova koji se spravljaju prethodno spremani tko zna gdje u kojim laboratorijama, pod kontroliranim učincima i djelovanjem, onda je tek sada jasno odakle tolika letargije kod nas u narodu, kao i odakle tolika poslušnička politika, sluganstvo. Ono što za vrijeme A. Starčevića nisu postigli, danas su “TIHIM RATOM” i “TIHOM OKUPACIJOM” naveli sve nas na to da, je potrebno ubiti svaki nacionalni ponos osjećaj i svaki drugi senzibilitet. Budite oprezni! Ovo sam dobio promišljanjem kao i znanjem kojeg sam imao i stekao u svom obrazovanju, kao i kroz život na ulici, pa i kroz životne lekcije koje nisu bile niti malo blage.

U mijenjanju svijesti Hrvata veliku ulogu igraju Nacionalne Tv kuće, programi koji počinju sa UVIJEK agresivnim tonom ako je bilo što vezano za temu Domovinskog rata, braniteljske populacije. Poplava turbofolka među Hrvatskom mladeži nije ništa drugo do otvoreni napad četničkih pjevača i pjevačica, na opću kulturu među nama, ali na drugačiji i perfidniji način, koji redovito završava sotonskim krvoprolićima po discotekama i objektima gdje se takva glazba sluša! Zar trebamo žrtvovati našu mladež, djecu, srbskim sex apostolima koji su uvijek žedni krvi?

Pa što setiče silikona, ima ga u vinkovačkom Vinkopromu, za cirka 20-ak kuna. Samo što njim ne popunjavam ženi grudi, već čepim rupe, u fugnama, kao i tamo gdje curi. Kod Milanovića nema šanse da se išta popravi. Njemu je majstor odavno u domu. Što popravlja? Ne zanima me. Cijevi nisu. Jer je alergičan na duge cijevi koje bojovnici dan danas nose.

Želite li još pričati o neredima na utakmici, ili je to usko vezano sa dolaskom Vučića u Hrvatsku? Što je na koncu bitnije:

-proganjati navijače zbog par baklji, koji bi sutra uzeli pušku u ruke i branili Domovinu?

-ili ručati sa deklariranim četnikom, srbskim hemoroidom koji je poznat po sloganu ” za jednog Srbina-100 muslimana!?

Ako nekome nije jasno o čemu se radi, neka se zapita sam, da li je nužno toliko galame oko tekme, a nestaju planovi Obrane RH, OS RH kao da gotovo nemamo, VSOA ne postoji ili je u pelenama, POA nikada nije niti postojala, jer SOA-COA (srbska obaveštajna služba) preuzela sve i razvalila kompletnu obranu RH…dakle nepotrebno je govoriti o ičemu drugome nego o VELEIZDAJI vojnih, civilnih, kulturnih, jednim imenom: nacionalnih interesa!

Stric Ivan!