OVAKO ĆE NAS VRATITI U JUGOSLAVIJU!

Na prve zvukove zveckanja oružjem po Hrvatskoj i puno prije mirisa baruta, Andrej Plenković, čovjek koji pretendira postati šef HDZ-a, napustio je Hrvatsku. Nekako u isto vrijeme kad i Johnny Štulić, isto tako jedan fini oficirski mladić koji isto tako nije mogao zamisliti samostalnu Hrvatsku.

Johnny i Andrej , opskrbljeni novcima kojih nije manjkalo u partizanskim i oficirskim kućama, kreću u  svijet, točnije u Europu da se omladina nadiše svježeg zraka i da bude daleko od mobilizacijskih poziva. Andrej je, što je manje poznato isto volio gitaru kao i Johnny. Dida mu je kupio, najbolju. Nije Andrej sjedio skrštenih ruku u Europi, točnije u Bruxellesu.  Istini za volju, najviše je ipak sjedio, po parkovima svirajući „đitru“.

Plenković se tu susreće sa „zlatnom“ Bruxelleskom mladeži, rigidno ljevičarski nastrojenom .  Plenković je brzo pokupio simpatije svojih novih prijatelja stavovima protiv „balkanskih i plemenskih“ ratova od kojih je pobjegao. Plenković tamo čak postaje predsjenik udruge ELSA, EUROPSKE UDRUGE STUDENATA PRAVA.  Obnašao je tu „dužnost“ čak tri godine. U HDZ ga prima Jaca Kosor, tada desna ruka Ive Sanadera, danas desna ruka Ive Josipovića. U HDZ-u je Andrej  Plenković ,otprilike isto koliko i Karamarko Tomislav, mada se pokušava prikazati kako je „ostavio traga“ u nekom liberalnijem i boljem HDZ-u. Valjda je Andrej stekao dobru reputaciju zarađujući dobre novce  pri pregovaračkoj misiji RH? Svi ljevičarski i srbijanski mediji koji mahom, svi imaju ekspoziture u Hrvatskoj navijaju za Plenkovića.

Zašto??

Već duže vrijeme kojekakve udruge pripremaju teren izjavama : želimo mogućnost ujedinjenja sa bivšim YU republikama. U spomenutim medijima perfidno se provlači priča kako je „nekad“ bilo bolje i sigurnije. Sotoniziraju se i osuđuju oni koji su se drznuli suprotstaviti jugoslavenskom šovinizmu i srpskom ekspanzionizmu, Jaca Kosor je potpisala „MALI LISABONSKI SPORAZUM“ koji otvara vrata udruživanju Hrvatske u saveze sa drugim državama što je protivno hrvatskom ustavu. Ivica Račan , uz Manolića i Mesića , širom je otvorio hrvatske arhive britanskim tajnim službama kao da su gradske knjižnice.Oni moraju znati kako i na koji način nekoga pritisnuti , dok je međutim za hrvatsku javnost , odlukom ljevičarsko srpske vlade Zorana Milanovića , arhiva tajnih službi bivše države , zaključana do 2025 godine. Ipak se njihovi ne smiju kompromitirati. Zašto moderni, uglađeni , liberalni Plenković???  Sa njim se i planira zabiti  zadnji čavao u hrvatski lijes. Plan je dodatno zadužiti i rasprodati Hrvatsku i sa pričom „OVAJ DRŽAVNI APARAT JE NEODRŽIV“, „SIGURNOSNI SISTEM NAM JE NEODRŽIV“, „NE MOŽEMO OVO SERVISIRATI“….JEFTINIJE NAM JE UDRUŽITI EKONOMIJE ,VOJSKE, SUDSTVO, BIROKRACIJU. MI MORAMO, samo će nam reći. Jaca Kosor je potisala, nema prepreka.

Faljen Isus i Marija i Za Dom Spremni!

Geostrateški analitičar Berislav Bilandžić!

Stric Ivan!

 

3 misli o “OVAKO ĆE NAS VRATITI U JUGOSLAVIJU!

 1. Povratni ping: OVAKO ĆE NAS VRATITI U JUGOSLAVIJU! | | Građanska Akcija - official | HR

 2. Evo, upravo po ne znam koji put, Zoran Milanović putem radiofona na sva usta hvali Andreja Plenkovića!
  Izrazio je svoju punu podršku i povjerenje Merlusnom P., pozdravljajući istovremeno
  ‘konačnu demokratizaciju HDZ-a’!
  Eto, konačno i u HDZ-u, jedan koji će svojim izgledom i ugodnom vanjštinom, imponirati
  kako lijevima, tako i desnima i otklonit sve umjetno stvorene podjele, koje su priječile put
  ‘državljanskom zajedništvu’!

  Sviđa mi se

 3. Cijenjeni autor je u svojoj analizi nešta ipak smetnuo sa uma ! Pa koja šteta bi bila da je Njegovan Plenković ostao za rata u Hrvatskoj ! Moglo mu se boesačuvaj nešto i dogodit,
  a, to bi već bila nemjerljiva šteta. Ovako se je on sačuvao i ta loza ima svoj nastavak,
  a šta, zar nije…

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.