Zahvalnica, svim čitateljima “Hrvatskog Obrambenog Štiva”!

 

Zahvaljujemo svim posjetiteljima, koji su dolazili i dolaze na stranicu, te ostvarili brojku od 500.000 posjeta. Drago nam je što čitate tekstove, koji nam dolaze sa svih strana: od SAD-a, Australije, Irske, BiH, Canade, Njemačke itd. Zahvaljujemo svima koji su lajkali stranicu koju imamo na FB, kao i onima koji skidaju iz knjižnice domoljubne knjige, koje smo godinama sakupljali, i koje dobijamo dan danas sa raznih strana.

Komentari su bili jedno vrijeme, blokirani, iz tehničkih razloga, no nadalje i u budućnosti se može komentirati i voditi pozitivna domoljubna rasprava.

Svim budućim posjetiteljima, želim ugodan boravak na stranici.

“Hrvatsko Obrambeno Štivo”

Stric Ivan!

 

2 misli o “Zahvalnica, svim čitateljima “Hrvatskog Obrambenog Štiva”!

 1. Pozdravljam Hrvatsko Obrambeno Štivo, njegov nesebičan angažman i trud sa kojim štiti
  Hrvatske žrtve, promiče istinu iz bliske i daljnje prošlosti i uvijek na tragu očuvanja hrvatskih nacionalnih interesa !
  Neka tako ostane i nadalje, a, da potpora ne ostane samo na
  ‘deklarativnoj razini’ -predlažem po uzoru na neke druge portale.i novčane priloge, pa makar
  bili i simboličke naravi, tek da nam novinari sa HOŠ-a , ne ostanu suha grla za ovih ljetnih vrućina;-) Pozdrav svima koji naš jedini dom, nose u svom srcu. Bog i Hrvati.

  Sviđa mi se

 2. PoZDravljam sve Hrvatice i Hrvate koji zalazi na ovaj vrlo hrvatskodržavotvorni portal Hrvatsko Obranbeno Štivo. Svi su uključeni a nitko isključen nije. I baš zato ovdje se može naći vrlo interesantnih tema i štiva. Ja čim kući dođem prva stvar je ta da pregledam šta ima nova na ovom našem dragom portalu.

  Čestitam! i još tisuće puta ČESTITAM!

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.