Čiji ti, bolan, prodaješ kamen, pod šljive!?

Kako bi bilo?…da se mi mali ljudi uvežemo, u posadu koja će rasturiti, sve UDBA-ške, KOS-ovske strukture, kumunističke strukture, kao i pročetničke struje?
Naša vrla SOA ima saznanja, kako četnički pokret jača u Hrvatskoj…te dakako, primjećuju jačanje desničarske neonacističke strukture. A ja bih njih pitao, našu vrlu SOA-u, jel oni imaju sunčane naočale na očima, ili su ćoravi te po babi i stričevima zaposleni u toj prljavoj kriminalnoj organizaciji? A po meni jeste kriminalna, jer prima plaću a ne radi svoj posao. Tj. radi, prodaje ono što nije njihovo. Po ugledu na naše, saborske zastupnike. Jer ako oni nisu svjesni, specijalnog rata koji se vodi protiv Hrvata, ja doista ne bih komentirao ništa više osim da su izgubljeni, u polju svog djelovanja.
Pitanje direktoru SOA-e, koji se je jučer očitovao sa tim vijestima, o jačanju četničkih organizacija, te neonacističkih skupina:
-jeste li Vi ikada obukli cipele ili patike Vukovaraca koji su tamo poginuli, maltretirani i zlostavljani?
-postoji li nešto u Vašem životu, a da tome nije mjerilo novac, vlast, moć, i podrepaška politika koju vodite.
Digli ste prašinu zbog neonacističkih skupina, i to hrvatskih….a ja bih Vas pitao: jeste li svjesni da postoje neonacističe četničke skupine, i to organizirane od četnika u Hrvatskoj. U Vukovaru, Borovo selu, i svim srpskim selima oko Vukovara. Ne samo oko Vukovara. Znate što hoću kazati. Organizirani, i to od Stanimirovića i Pupovca, Grčića. Ja nigdje nisam vidio niti jednu skupinu hrvatskih neonacista kod nas. Ali četnici su ako niste informirani upravo ti koji su prihvatili neonacističku ideologiju, “Blitzkrieg ratovanje”, kao što su i izveli agresiju na Hrvatsku 1991.
Ako niste bili sudionik domovinskog rata, nemamo što pričati više ni sa Vama niti sa Vašim znanjem kojeg ste pokupili. Jer postoje ljudi, imenom i prezimenom koji mogu i znaju bolje izvesti i osiguravati našu Domovinu od Vas, a pekli su zanat u najtežim bitkama za Vukovar, i Slavoniju, u obrani Hrvatske. Znate ih sve. Ne bih isticao niti jednog posebno. Svi su produhovljeniji od Vas i svih drugih koji rade kao Vaši uposlenici. Stvar je u tome: oni su šutnuti u mirovine, u inozemstvo, u grobove, a za njihovo znanje niste niti pitali, niti ste se interesirali. Lopovi ratni profiteri, četnici na slobodi, a hrvatski bojovnici u zatvoru, ili su na sudu. Je li bar jedan, sa većim činom pozvan za člana Vijeća za nacionalnu sigurnost? SOA? POA? VSOA? Ako sam nešto krivo naveo razapnite me. A četnici će i dalje šetati, kako Vukovarom, tako i Hrvatskim tlom.
Znate ih sve. Te bojovnike, procesuirate, sudite im, za ćirilične ploče. Njih proganjate i pratite, a male Hrvate i žene, te njihove obitelji uništavate, tako da me je stid, i sram uopće Vas spominjati jer mi niste do jučer bili apsolutno zanimljivi, a pokušavate se preko teksta, za dnevne portale oprati od krimena: neznanja. Moj otac je znao kazati: Nije bitno šta pričaš, već što radiš, i kaniš raditi. A vi pričate svašta, a ne radite ništa. I takvi će te ostati, skupa sa Vašim vrlim uposlenicima, po babi i po stričevima.
Vukovar je branilo 1.800 ljudi, a od njih ništa niste naučili jer ste puni sebe i arogantni. U Vukovaru u ratnim uvjetima, nije bilo po mojim saznanjima MI6, CIA, i drugih službi. Ali je bilo UDBA-e i KOS-a, koje su razarali, iznutra hrvatsku obranu. Peklo se znanje, i učila škola, pod vatrom, na vatri i u vatri. U krvi, bolu, dimu. Pišem ovo kao promatrač sa strane, i iz svakog grma virim. Niste se javljali niti očitovali, za veće stvari, krupnije ispade, ali ste digli “revoljuciju” za par baklji skupa sa predsjednicom. Pa me zanima jel ste vi zaštitari, na utakmici, jel prodajete sjemenke? Pa da taj posao radite, prodaju sjemenki na tekmama, imali biste daleko bolji uvid u stanje u Hrvatskoj. Toliko od mene.
Nakon “Oluje” čini mi se da je vrijeme, za akciju “GROM”!
Čiji ti, bolan, prodaješ kamen, pod šljive!? Imal toga iđe, osim kod Vas?
Stric Ivan!

3 misli o “Čiji ti, bolan, prodaješ kamen, pod šljive!?

 1. Ništa manje nego Neonacisti i to još u Hrvatskoj..Pa dobro, šta ne rekoše koji su to, jel imaju ime, prezime, što ga točno poduzimaju protiv Hrvatske države, imaju li bazu, jesu li umreženi..
  Na koga imaju pik;-) Aha,haa.., ovo me sad sjetilo kako su nas za Jugoslavije plašili sa Kamišarima, a otrovaće vodovod, ljude, pa dignit će tvornice u lagum.., ne izlazite po noći vanka, eno ih na Kamešnici, oće srušit druga Tita, mir, idilu..,svašta nešta..

  Sviđa mi se

 2. Evo sam nako letimice i ovlaš, preletila preko tog Soinog izvješća i jedno im se priznati mora, da onaj koji je pisao, zna znanje.( E, sad, jel sastav pisao jedan il ih je bilo više..?)
  Ukratko, po njemu u hrvatskoj egzistiraju dvije, po društvo i društveni poredak, opasne skupine.

  Ispade, dakle, da ima tamo, nekakav vrag bi ga znao, kao Četnički pokret, što mu ga dođe kao naravna stvar za Hrvate. Kako bi oni živjeli bez njih..
  Uostalom, Četnici svoje predstavnike imaju već odkad ,u Hrvatskom Saboru. I šta to više ima komu smetat! Neš ti tih Četnika, i oni su ljudi. ( Valjda )
  Pošto je to sve tako lijepo uprostio, fokus je usmjerio na vječito zlo-Neonaciste, što istovremeno znači i da su hrvatski Neofašisti sad unaprijeđeni, sa čime se automatski stavljaju pod lupu javnosti, jer su i opakiji
  i daleko gori od Četnika, koji nemaju većih ambicija, osim se teritorijalno zeru proširit.
  Ali, Neonacisti ?! E, tih se svi trebaju pazit. Pa cijeli svijet zna koje je to zlo !!
  Očekivano, ‘lijeva ekstremna skupina’ kao benigna, bezazlena i malobrojna je samo ovlaš dotaknuta. A ja svo ovo vrijeme odkad sam na Zemlji, mislila kako je SKH/SDP i mnogoljudna i i ekstremna i usmjerena protiv Hrvatske države !
  Nego, čiji je pulen šef SOA-e? SDP-ov ili HDZ-ov ? Zna li mu se ime i prezime, pedigre?

  Sviđa mi se

 3. Povratni ping: Čiji ti, bolan, prodaješ kamen, pod šljive!? » Kultura i politika

Komentari su zatvoreni.