Prijava protiv Hrvatske Ujedinjenim narodima!

Zbog prisilne psihijatrijske hospitalizacije nevinih osoba

U ponedjeljak dne 05.01.2014. u večernjim satima na HRT-Studio 4

–urednik i voditelj g. Jozo Barišić- emitirana je emisija koja je obrađivala dvije teme (v. internet-adresu: http://www.hrt.hr/enz/studio-4/):

1- Sukob GLOGOŠKI – MILANOVIĆ i

2- TKO KRITIČARE REŽIMA REPUBLIKE HRVATSKE PROGLAŠAVA PSIHIJATRIJSKIM SLUČAJEVIMA?:

ZBOG PRISILNE HOSPITALIZACIJE HRVATSKA JE PRIJAVLJENA UJEDINJENIM NARODIMA!

Moj odgovor: To rade političari i „korisnici“ privilegija korumpiranog RH- Režima udruženi u „Zločinačku organizaciju“ u cilju lakšeg ostvarivanja vlastitih i privilegija istomišljenika kao na pr.: Ranko Ostojić/MUP,… Mladen Bajić, Dinko Cvitan, Mario Grubišić/DORH i USKOK,…Psihijatri i psiholozi: Anica Biško, Danijela Žakić-Milas, Željko Marinić, Vlado Jukić, Ljubomir Radovančević,…Suci: Marko Benčić,…etc.,etc., navodim samo imena „pokvarenjaka“ za koje imam spoznaje da su bili „umreženi“ u „Zločinačku organizaciju“ sa ciljem „uhićenja, izolacije i likvidacije“ moga sina Marka.

Navedene osobe bile su involvirane u prisilno hospitaliziranje, „liječenje“/trovanje, mučenje, ponižavanje i druge oblike nečovječnog postupanja moga sina Marka Franciškovića koji je „uhićen, izoliran i trovan“ (od 03.08.2013. do 03.05.2014.) sa namjerom njegove likvidacije/ubojstva a temeljem proklamirane a nikad (još) objavljene ideologije „Nove pravednosti“ druga Ive Josipovića, sada još uvijek na dužnosti Predsjednika RH a koju ideolgiju sprovode „Tajne službe“/“nova“ UDBA čijim se čelnicima (Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaću) upravo sudi u Muenchenu za organiziranje ubojstava Hrvatskih emigranata (konkretno g. Stjepana Đurekovića). Svekolike strukture sadašnje vlasti RH u službi su nenarodnog i nenaravnog RH-Režima na čijem čelu je SDP/HNS-Čopor vlast. U tv- emisiji se navode primjeri zloporabe Vlasti RH.

– Sugovornici voditelja emisije g. Barišića na temu „Tko kritičare RH- režima proglašava psihijatrijskim slučajevima…“ su gđa Sanja Sarnavka iz Udruge B.a.B.e. i psihijatar drug Vlado Jukić, ravnatelj PB Vrapče.

-Tema o prisilnoj hospitalizaciji nevinih osoba u RH meni je više nego dobro poznata a o čemu sam već uvodno dao do znanja: moj sin Marko samo zato što kritiziraju RH-režim! (kojega se spominje u TV-emisiji i Izvješću) bio je 9 mjeseci (03.08.2013.– 03.05.2014. prisilno hospitaliziran tj. zatvoren najprije mjesec dana u istražnom zatvoru u Remetincu a zatim 6 mjeseci u psihijatrijskoj Zatvor- bolnici u Svetošimunskoj ulici u Zagrebu (koja nema licencu „psihijatrijske ustanove“!) gdje je prisilno „liječen“/trovan medikamentima sa namjerom njegove likvidacije/ubojstva jer je tako odlučeno u „Tajnim službama“/UDBI prije njegova uhićenja pod mantrom: „uhititi, izolirati, likvidirati“! a sve suglasno Josipovićevoj „Novoj pravednosti“ – Dana 07.02.2014. Marko je (tajno) prebačen u PB u Popovaču gdje se našao

Greška
This video doesn’t exist

–premda u strogoj izolaciji- u prijateljskom okruženju(!) medicinskog i ostalog osoblja Bolnice. Prisilna hospitalizacija i trovanje Marka temelji se na dijagnozi „paranoidna shizofrenija i opasan za okolinu“ koju je napisala i potpisala Trovačica drugarica Anica Biško, psihijatrica u Svetošimunskoj Zatvor-bolnici u kojoj sada „liječi“/truje Marka nakon što ga je prethodno „psihijtrijski vještačila“! Trovačica Biško dijagnozu je napisala sa suradnicima „prodanim dušama“ psihologinjom Danijelom Žakić-Milas i psihijatrom Željkom Marinićem a uz svesrdnu pomoć svoga mentora Nečastivog psihijatra druga Vlade Jukića, ravnatelja PB-Vrapče a sve prema diktatu Kanibala druga Ranka Ostojića, šefa MUPa i potpredsjednika Vlade RH. Kakova „umreženost“!

– Kanibal drug Ranko Ostojić nalazi se na čelu „Shizofrene bande“ koja treba provesti egzekuciju/ubojstvo Marka: Trovačica Anica Biško sa suradnicima, „Lovci na glave“ drugovi Bajić i Cvitan iz DORH/USKOKova represivnog aparata sa suradnicima (za Marka je zadužen drug Mario Grubišić) te sudac Kreten drug Marko Benčić a sve suglasno „Novoj pravednosti“ druga Ive Josipovića još na dužnosti Predsjednika RH Markova kalvarija opisana je u 60 dokumenata (od kojih mojih 7) nalazi se od 02.07.2014. na adresi http://www.markofranciskovic.wordpress.com .

– Nakon 9-mjesečnog sužanjstva Marko je zahvaljujući ekspertizi nadvještačenja hrabrih i profesionalnih Psihijatara oslobođen kao zdrav i slobodan Čovjek bez ikakovih dijagnoza a članovi Shizofrene bande i dalje obavljaju svoj „odgovoran posao“! Da li će biti posljedica torture na Markov organizam i njegovo zdravlje prije svega psihičko?: Marko je bio svjestan da je osuđen na likvidaciju a o čemu sam s njime više puta razgovarao tijekom posjeta – tako je Marko živio 9 mjeseci gledajući smrti u oči! „Shizofrena banda“ će reći da je to bilo „samo“ psihološko zastrašivanje – ali nije!: u mojem popratnom mailu na navedenoj internet- adresi pitao sam članove „Shizofrene bande“ da objasne svoj postupak i naum –i sada ih pitam: koji je bio cilj tako grozne dijagnoze i neljudskog postupanja sa Markom ako ne njegova likvidacija?! Objasnite mi to druže Ranko(viću)? Da li je potrebno reći da mi je potpuno uništena moja obitelj i da sam i materijalno uništen!: to je očito i bio cilj SDP/HNS-Čopor vlasti u organizaciji „Tajnih službi“ a u izvedbi Kanibala Ostojića (nisam ga uzalud nazvao Kanibalom!) – zarekao sam se da ću istraživanjem doći do ISTINE i to sada i činim. Meni je namjenjena ista sudbina kao i Marku, oprostio sam se od života pa sam sada potpuno slobodan!, prijetnje Shizofrenih su stvarne, o tome vidjeti na navedenoj internet-adresi t. 04-ZAVRŠNI ČIN,

MARKOVA GOLGOTA, st.3. i 4. Sudbinu prihvaćam i ne plašim se i ne zaboravimo: mi kao jedinke samo smo nositelji „etapne životne štafete, život/duh kao takav postoji vječno! „Etapna životna štafeta“ koju spominjem i koju svaki od nas „trči“ (pa i Kanibal!) nije onakova kao zlikovca Tita koju je trčeći nosio i drug Goran Radman danas ravnatelj UDBAŠKO-Josipović- Radmanove „Javne“ televizije, Drug je bio inače suradnik UDBE.

-Gospodine Glogoški: nažalost Vi jeste na spisku za likvidaciju!, i ne samo Vi –vjerujem Vašim riječima. Ovi „Zlodusi“ će se privremeno primiriti dok ne završi suđenje u Muenchenu organizatorima ubojstava a ako ostanu na vlasti brzo će nadoknaditi zaostatak! Ova „Udbaška banda“ ne zaboravlja niti prašta: mene su „pronašli“, i osvećuju se nakon 40 godina! Nisu UDBAŠI ubijali hrvatske Domoljube samo u inozemstvu nego i u

Hrvatskoj tijekom Domovinskog rata: pitam Vas druže Kanibale Ostojiću, Milanoviću, Miljeniću, Josipoviću, Staziću, Pusićka, …tko je ubio Antu Paradžika, Miru Barišića, Blaža Kraljevića, Zorana Udiljaka…i niz drugih koji su se borili za Hrvatsku ali ne ovakovu „crvenu“ kakova je danas.

–Ako ova moralna nakaza drug Ivo Josipović/“Bijeli vrag“ KALIGULA osvoji novi Predsjednički mandat tada će izradom „Novog ustava“ sprovesti u djelo „Novu pravednost“ (koja je i do sada –premda vođena iz busije- učinila puno zla (u) Hrvatskoj). Pobrinimo se da izbori 11.01.2015. budu zaista potpuno slobodni i bez prijevara: izaberu li Hrvati i građani Hrvatske druga Josipovića ponovno za Predsjednika RH tada nam „odoše glave“ a država u tamu za mnogo stoljeća – dogodi li se to, tada bolje nismo ni zaslužili! Ova „moralna nakaza“ već je do sada uništila Hrvatsku, vidite samo što je radio sa „Lex Perković“, sa ZAMPOM, sa ZLATICOM, zgrćući ogromno bogatstvo posebice u nekretninama…pa, pogledajte što reče neki dan: „priznaje g. Sinčiću da je dobro detektirao nepravilnosti u Društvu, stradavanje i osiromašenje ljudi do bijede i gladi, etc, ali –kako reče Drug- gdin Sinčić ne zna, ne može i nesposoban je iznaći dobra rješenja za izvedbu Hrvatske iz krize pa je tu drug Josipović sa Vladom druga Milanovića! Zamislite: Josipović ima rješenje za probleme koje ne poznaje i ne zna utvrditi a za što je potrebno samo gledanje a ne istraživanje: siromaštvo, nevolje i bijeda se vide, očigledne su! Tako drug Josipović za „spas“ problema koje je identificirao g.Sinčić sa Živim zidom nudi svoj „Novi ustav“ i „Drugu republiku“!: nudi svoj „Pravi put“! – pa gdje je bio drug Josipović sa svojim mnogobrojnim „visokoumnim“ savjetnicima dok je „Živi zid“ štitio obespravljeni i poniženi Narod?!: kakav licemjer, kakav podlac, kakav lažov, kakav „prodavač magle“ i kakav obmanjivač je taj drug Josipović…i konačno što radi njegova SDP/HNS-

Čopor vlast! Druže Josipoviću dajte zajedno sa Milanovićevom Vladom ostavku što prije i pođite na 40-dnevno meditiranje negdje u osamu/pustinju među zmije, guštere i škorpione, bez hrane i vode da vidite kako je to biti gladan i žedan, bespomoćan! – nakon “čistilišta“ pokušajte se ponovno uključiti u normalan rad i život.

-Nečastivi druže Jukiću, psihijatre i ravnatelju PB-Vrapče, Vi se očito još sjećate našeg razgovora u jesen 2013. i Vašeg intervjua sa g. Strihićem krajem 2013. (vidjeti „REQUIEM-Izvod“ na str. 13-19. i str. 20.)…Vi i sada u tv-emisiji kao i prije tijekom našeg razgovora spominjete da se „griješke događaju“, i gle čuda: u RH-Psihijatriji se to događa uvijek onim jadnicima koje „odaberu“ „Tajne službe“ a Vi i Vaši Psihijatri im pišete dijagnoze i „liječite“ ih. Pitam Vas: što je to Psihijatrija radila sa mojim Markom?, i tada ste u razgovoru tvrdili kako se Psihijatrija kod nas ne koristi u političkim obračunima – a Marko je bio „uhićen, izoliran i trovan“ samovoljom Kanibala Ostojića temeljem neukusnog verbalnog sučeljavanja Marka i Ostojića koji povrijeđen izdaje nalog za uhićenje

Marka na temelju već prije donešene odluke „Tajnih službi“/UDBE o uhićenju i likvidaciji Marka: mehanizam je razrađen, nalog se izdaje represivnom aparatu, Psihijatrici Trovačici Biško i sucu Kretenu Benčiću:

Marka treba uhititi, izolirati i likvidirati trovanjem tijekom neograničenog broja produžavanja izolacije u ludnici! Sve to na temelju „Nove pravednosti“ druga Josipovića kojem asistira drug Miljenić – krug je zatvoren! Psihijatrija je za „mirno ubojstvo“ spasonosno rješenje: kao rubna, fluidna, neegzaktna i još nepotpuno definirana znanost omogućava da „Prodane duše“ dijagnozu mogu napisati „i ovako i onako“, upravo onako kako to traže razni Kanibali! I sve to da se obrani ideologija i vlast a time moć i privilegije! Zašto ste pomogli da mi se uništi obitelj? Pročitajte u REQUIEMU što ste mi tada govorili (pamtim svaku riječ, svaki zarez) – prema meni ste se tijekom razgovora odnosili bahato sa pozicije vlasti, svemoći, nedodirljivosti…isto kao i Kanibal Ostojić…dobro ste „umreženi“!

…primjer umreženosti“ je i organiziranost „Shizofrene bande“ koja je radila o životu i smrti Marka…pa što reći za Kameleona Radovančevića, psihijatra…primjera ima veoma mnogo o korištanju Psihijatrije (ispravnije: Psihijatara) u obračunu Države sa Neprijateljima…primjeri Osoba sa imenom i prezimenom se spominju i u TV-emisiji…a Vi tvrdite da nema zloupotrebe psihijatrije…poslušajte pažljivo tv-emisiju i razmišljajte u miru ako mira možete imati…

-Gospođo Sarnavka, premda Vam nije lagano jer ste okruženi i Psihijatrima, ali molim Vas izdržite i ne odustajte! Mislite i na Vašu unučicu Zolu! Ja imam unuku i tri unuka: Irma, Sven, Teo i Hrvoje (koji je završio dva fakulteta: Molekularnu biologiju i Psihologiju), ja im više ne mogu nikako pomoći, za njih mjesta za rad u Hrvatskoj nema, oni su prokazani a ovi Zlodusi dugo pamte i jako su osvetoljubivi…

-Dokle idu ovi Zlotvori na vlasti vidi se i na SLUČAJU GUNJA: za obnovu/sanaciju vlažnih zidova poplavljenih objekata primjenjuju zastarjelu/neodgovarajuću tehnologiju i materijale koji zahtjevaju dugi period sušenja a Stradalnike su obmanjivali pričama da će se moći vratiti u svoje obnovljene kuće već do kraja godine (2014.)…odbijaju tehnologiju koja omogućava da se u sanirane objekte Stradalnici mogu vratiti za ca 30 dana nakon obnove!, to je tzv. tehnologija „masenog ventila“ kojom raspolaže (i) tvrtka LONGUS ali se to ne prihvaća jer je nosilac prezime Francišković – mnogima kojima šaljem ovaj mail već sam prije dostavio opis ove tehnologije i njene mogućnosti – „Nadležnima“ je ova tehnologija ponuđena još u ljeto 2014. ali odgovora nema – tehnologija je provjerena u praksi i koristi se već preko 30 godina, poslana je i Lista referentnih objekata, čak je nuđen besplatan materijal za jednu kuću…S obzirom na izopćenost mene i moje obitelji iz „njihove“ Hrvatske tvrtka LONGUS je u postupku likvidacije (dok je još likvidna), već postoji rješenje Trgovačkog suda o likvidaciji, preostaje još objava u Narodnim novinama…

ZAKLJUČNO:

-Marko je žrtva odluke struktura Vlasti RH („represivnog aparata“/UDBE koja de facto vlada Hrvatskom) o njegovoj prisilnoj psihijatrijskoj hospitalizaciji i „liječenju“ do ubojstva jer se usudio (preoštro/čak ekstremno) kritizirati samovolju moćnika na vlasti, njihov lopovluk i kriminal, nesposobnost i izopačenost: „nagrada“ za ovo je odluka da se Marka „uhiti, izolira i likvidira“!…da li će ovo prisilno hospitaliziranje, trovanje, mučenje, tortura i ponižavanje ostaviti posljedice (i kakove) na zdravlje Marka vidjeti će se, pokazati će vrijeme – kolateralna žrtva je upropaštenje njegove (šire) obitelji a to je izgleda i bila jedna od namjera „Shizofrenih“: uništiti sve što je vezano za Marka, čak i Djecu!

-Poslušajte na internet-adresi http://www.hrt.hr/enz/studio-4/ :

TKO TO U RH KRITIČARE REŽIMA PROGLAŠAVA PSIHIJATRIJSKIM SLUČAJEVIMA I PRISILNO IH HOSPITALIZIRA I „LIJEČI“ – HRVATSKA PRIJAVLJENA UJEDINJENIM NARODIMA

-Pročitajte/proučite „SLUČAJ MARKO“ na internet-adresi www.markofranciskovic.wordpress.com, od ukupno 60 objavljenih dokumenata pročitajte barem dva: 03-REQUIEM za Marka gdje opisujem farsu od suđenja i gdje sam se oprostio od Marka osuđenog na likvidaciju i 06-SLUČAJ MARKA FRANCIŠKOVIĆA gdje OPTUŽUJEM druga Ivu Josipovića (pisano 25.09.2013.) za sva zla koja su se zbivala, zbivaju se i zbivati će se (u) Hrvatskoj dok je on na vlasti a temeljem njegove „Nove pravednosti“ što nije ništa drugo nego „stara komunistička pravednost obojena u crveno“ a sada još nudi i „Novi ustav“ i „Drugu republiku“!

-Učinimo sve da NE dođe do Josipovićeva „Novog ustava“ i „Druge republike“ i provedbe njegove „Nove pravednosti“

-„Predsjedniče“ Josipoviću: ne inficirajte budućnost Hrvatske njenom komunističkom prošlošću!

-Okrenimo se budućnosti!, nedavno je poručio General Gotovina i: prihvatio se posla/uzgaja tune!

-Druže Josipoviću!, „ne farbajte Hrvatsku u crveno“ – upravo je lijepa, prekrasna je Hrvatska upravo ovakova kakova jest!

-Druže Josipoviću!, Vašim farbanjem Hrvatske uništili ste mi život: prvo, pokvarili ste mi veliko prijateljstvo sa mojim njemačkim Prijateljem Udom Specht jer sam šutio ne želeći „opanjkavati „Vašu crvenu Hrvatsku i drugo, Vašom „Novom pravednošću“ skoro ste mi ubili sina Marka!

-Marka mi spasiše Hrabri ljudi!, Doduše, život bi i dalje ostao!: Čovjek umire ali ŽIVOT/DUH JE VJEČAN!

 

Pojašnjenje:

U opisu Pojedinaca a posebice članova Shizofrene bande često koristim atribute i fraze kojima jednostavnije i potpunije izražavam karakter tih Osoba koji su za mene Neljudi, na pr.“Kanibal“ za druga Ranka Ostojića: umjesto „Ljudožder“, „Čovjek koji proždire druge ljude, obično neprijatelje ili iz osvete“, „Krvožedan čovjek“, „Barbar“, „Surov“, „Nasilnik“, etc. i sve to u jednoj izreci/pojmu… U mojoj korespodenciji i razgovoru to mi nije običaj ali u „Slučaju Marko“ to je nužnost… Ispričavam se svima koje sam ovime povrijedio: isprika vrijedi za sve ali ne i za prozvane u ovome tekstu – jer, po svom ponašanju prema Marku oni to jesu: Kanibal, Trovačica, Kreten…

Izvor: Jure Francišković Zagreb, 07.01.2015.

Žig