Ruskinje pobijedile! A što je sa silovanim Hrvaticama?

 

Ruske će žene, od sada, slobodno moći ubiti svojeg silovatelja i to će se automatski tretirati kao reakcija u samoodbrani pri čemu silovana žena neće zakonski ni na koji način odgovarati za taj čin. Nakon žučne akademske i političke rasprave u ruskoj Dumi, usvojen je novi zakon koji će mnoge silovatelje zaustaviti u njihovom naumu.

Ruske će žene, od sada, slobodno moći ubiti svojeg silovatelja i to će se automatski tretirati kao reakcija u samoodbrani pri čemu silovana žena neće zakonski ni na koji način odgovarati za taj čin. Podsjetimo, Putin je ne davno najavio rat silovateljima i pedofilima, te je rekao da su ti povratnici koji kontiunirano čine zlodjela “sramota ruskog pravosuđa”.

Ubrzo zatim, donio je prijedlog zakona o doživotnoj kazni za takve prekršitelje zakona (pedofile i silovatelje), a njegov je prijedlog prihvaćen. Putin je novinarima kratko pojasnio novi zakon “Bit će im kazna svaki dan kad se budu družili sa drugim zatvorenicima”. Očekivalo se da će rusko pravosuđe s doživotnom kaznom ovdje stati, no nisu. Novi zakon o pravu silovane žene da ubiju silovatelja naišao je na odobravanje Ruskinja upravo zbog činjenice da je silovanje zločin koji je u Rusiji postao svakodnevna pojava.

A što je sa silovanim Hrvaticama? Što je sa silovanim ženama diljem Hrvatske za vrijeme okupacije Hrvatske od 1991-1995? Naša Predsjednica ne reagira ni na kakav poziv, tekstove po portalima, prozivanja, kritike. Apsolutno nevjerovatno, da takvo što postoji. Vjerovatno se vodi onom mišlju: A, ne će mene ja sam Predsjednica i nedodirljiva, meni ne mogu ništa… Prije nekoliko mjeseci sam uputio na Dnevno.hr mail u kojem sam otvoreno i jasno kazao, da bi Kolinda Grabar Kitarović bila VIŠESTRUKO silovana od bradate gamadi, da je kojim slučajem bila u Vukovaru ili nekom drugom gradu za vrijeme Domovinskog rata.

Link:

Pismo Predsjednici K.G.Kitarović!

Što je sa silovanim Hrvaticama?

Kao i obično Predsjednica je to maksimalno zataškala, taj mail, pa i odgovor, koji je bio hladniji od sante leda na Grenlandu. Stoga Predsjednice Republike Hrvatske, nemojte se čuditi ako zakon u ruke uzmu Hrvati i Hrvatice, jer im je dosta šutnje, letargije, i pospanosti. Nemojte se čuditi i nadati kako u Hrvatskoj ne postoje snage dobra i na strani dobra koje razmišljaju svojom glavom te pišu i pamte sve, svaki prijestup, gaženje prava žena silovanih u ratu, kao i propinjanje na noge zarad nekoliko baklji upaljenih od strane navijača na utakmici. Nismo više slijepi, gospodo. Sve će Vam doći na naplatu.

Žig