Specijalni rat protiv Vukovara!

Što radi naša Policija? Je li u konačnici ona hrvatska Policija? Sjetiti se mogu jedino opsežne akcije u Vinkovcima i Vukovaru, kada je uhićeno 16 dilera, od kojih je jedan imao oko 50 godina. Za ovu akciju koju su sproveli sve pohvale im mogu uputiti, jer su time dokazali da ipak razmišljaju dobro i dalekosežno, jer su time spriječili raspačavanje zla koje dolazi sa srpske strane. Nadalje…ipak ovi svi uhićeni su male ribe, spram “predatora” koji obrću lovu, i to ogromne svote. Sva droga koja dolazi u Hrvatsku dolazi preko Srbije iz Turske, Bugarske. Distributeri su uglavnom Srbi, koji patološki mrze život, mladost, te time ubijaju kako svojom djelatnošću svoju mladost, tako i mladost mladeži koja im bezuvjetno vjeruje. U Hrvatskoj tu istu drogu raspačavaju, Hrvati koji su pali pod patronatom, srpskih cajki, srpskih pjevača i drugih estradnih umjetnika, raspiruju specijalni rat protiv Hrvata.

Svaki specijalni rat počinje ovako, sa tihom okupacijom misli, i djela za koje hinimo da su naša. No pravo pitanje je, tko je zapravo dao impuls, i pokretač svega toga. Čuvajte se juda i izdajica, jer oni rade, za novac. Oni otrovniji rade besplatno jer ih njihova patološka, nit vodilja, usmjerava, i hrabri u nakani dokazivanja, svojoj okolini i onima koji ih predvode. Oprez! Potrebno je otvoriti oči. Nije potrebno biti paranoičan, no ipak, ako osjetite nekakvu nelagodu po ovim pitanjima, pripazite, jer je moguće osjetiti sve nuspojave specijalnog rata, koji se obija o glavu, pamet, razum, dušu, psihu. Najgore je to, kada susjed poklekne pod udarcima spec. rata, više strada onaj koji pomogne.

Ponavljam. Nitko nije imun na njegovo razorno djelovanje, pa ipak ako i netko padne, potrebno je ustati sam ili uz nečiju pomoć. Ako je potrebita pomoć, dobro pazite kome će te podariti svoje povjerenje.

Link:

Branitelj napisao brutalno pismo Kolindi!

Zbog čega je tako u Hrvatskoj? Zbog toga jer u hrvatskoj Policiji, ima toliko četnika, a po nekakvim informacijama, ima i 100.000 koji uredno primaju mirovine, i to braniteljske. Tko je ovo zakuhao? Tuđman? Mesić? Josipović? Kolinda Grabar Kitarović? Pa evo kazat ću svoje mišljenje:

-svi oni su kumovali i kuhali svemu, ovome danas. Počelo je od famoznog “aboliranja zločinaca”, preko Mesića i Josipovića, a nastavak i ubrzanje, je dala definitivno Kolinda Grabar Kitarović. Zašto ona? Vrlo znakovito ponašanje, a sa psihološke strane, sa strane promatrajući, čini se kao da je izrežirana sva ta njena predstava. Gluma?…ma NULA bodova. Bojim se da je ovo sve što se događa samo “tiha topnička priprema” za druge agresivnije aktivnosti na području republike Hrvatske.

 

Ima ih posvuda. U hrvatskoj Policiji, u poglavarstvu, u držanim institucijama, a naša predsjednica, diže revoluciju zbog par baklji na utakmici. Za ne povjerovati! Nismo slijepi niti glupi. Jer dokazano je naime, da mi po Milanoviću, neuki, i nepismeni Hrvati, ne predajemo Hrvatsku i hrvatski dom, za razliku od fakultetski obrazovanih dispečera, negativnih zamisli usmjerenja, i htijenja. No evo 1000 bodova, (što bi kazao nuštarski izviđač Cigo, kada je usmjeravao minobacačku paljbu na oklopnjake, i kada je granata pala u otvor transportera), i  nama dragovoljcima i braniteljima, jedna moja poruka: nismo stigli, i to 90% nas završiti, fakultete, i obrazovati se jer smo uzeli puške u ruke, a kao nagradu dobili od Gojka Šuška, inače pizza konobara, pištolje, da lakše izvedemo suicide, kao i ogromnu hrpetinu bolesti, od PTSP-a, do svih vrsta karcinoma, dijabetisa. Neznanje i bahatost, te arogancija nisu opravdanje, niti izlika.

No ipak i ovako kljakavi, nikakvi, bolesni, mršavi, istrošeni i spaljeni, smoreni preko medija i drugih mrzitelja, do pljačkaša iz naših redova i prodanih duša. Jedno mogu kazati samo, i to ne dajem neprijatelju na čast, jer nas napada, kao i 1991 no iz drugog oružja, trebali bi komunisti i četnici i prodane duše, još svaki osobno pojesti hrpu pure da bi nas slomili. Jer ono što se u srcu nosi, ni transplantacija ne može zamijeniti: Vjera, Ljubav Domovina!

Sa ovog mjesta šaljem pozdrave mojoj živoj braći i sestrama, pokojnim bojovnicima Vukovara, poginulima i ubijenima te svima iz cijele Hrvatske. Ako nas je do sada otišlo prijekim ili pravim putem nakon rata preko 70.000, i ako smo već došli do kraja našeg puta, onda pomislite samo još jednom što ste ostavili djeci našoj, djeci vaših susjeda, svim Hrvatima i Hrvaticama, a što ste dobili natrag. Ne zaboravite nikada, što smo stvarali krvlju, i tko su oni koji su nam krojili sudbinu.

Kako objasniti neprocesuiranje četnika, u hrvatskoj? Kako objasniti neprocesuiranje UDBA, KOS u hrvatskoj? Kako objasniti činjenicu, da ratni profiteri, koji su prodavali naftu i tenkove srbima i u Kuvajt, piju šampanjce iz kanistera od 5 litara za N. Godinu, a jedna vukovarka, koja je sudjelovala u obrani Vukovara, te bila u logoru srpskom-Manda Matić, se hrani iz kontejnera!?

Greška
This video doesn’t exist

Grad Anđela, Vukovar te vukovarci i vukovarke su toliko tolerantni, a susreću se sa silovateljima i koljačima koji su činili ogromna zla, u tromjesečnoj agresiji 1991. Pa i nakon 1991 prema onima koji su ostali ili se nisu mogli izvući sa okupiranog područja. Pa gospođo predsjednice i cijenjeni saborski zastupnici, budite Vi malo u njihovoj koži. Ako ne danas ili sutra, kako se povijest ponavlja, biti će Vam svima potrebno malo više sreće, i svega drugoga, jer će te se naći pred ljudima, koje ste sustavno zlostavljali. Skupa sa ostatkom Hrvatske.

A ako pred Sud dođemo, i na suđenja koja se vode dan danas u Vukovaru za razbijene ploče, nametnute ćirilice, i ako se suočimo sa ovakvim monstrumima koji uredno preko puta snimaju koliko vas ima, broje, i prepoznavaju kasnije u PU, koji su nas gazili, ismijavali, ubijali, sudili pouka je jedina- Birajte si društvo. Jer ponekad je bolje biti sam već u lošem društvu. Čast iznimkama. Malo ih je, zato ih i volim.

Žig