Stop kriminalu, pljački, i ponižavanju!

Nakon što je moj brat, podigao tužbu preko uskoka, i nakon što su reagirali mediji, a vinkovčani šute, kao i policija, sa gradonačelnikom Karlićem i dožupanom Galićem, odlučio sam pokazati primjerom da se jednog ratnog profitera, lopova, masonskog pripravnika ne treba bojati, već ga treba privesti licu pravde. Naime, nakon mobinga kojeg je sprovodio nad obitelji moga brata, nad mojom obitelji, i obitelji uposlenica, koje ne smiju pisnuti, zbog njegovog strašenja, i iživljavanja, nad njima…napao sam ga, no ne previše fizički ozlijedio, jer mi je dosta ŠUTNJE našeg naroda, vinkovčana, i gledanja kroz prste, na sve njegove podle prijevare i svinjarije koje nam svima radi. Osobno znam o čemu se radi jer mi je bivša supruga radila više od 10 godina u diskontu.
Greška
This video doesn’t exist
Nemam namjeru odustati od pisanja dok se nešto ne pokrene u našem narodu. Spreman sam na sve sankcije, no bar se nadam da će Hrvati i Hrvatice otvoriti oči, i odlučno kazati DOSTA tlačenja malog čovjeka, ma tko to bio…Ovo pišem pri punoj savjesti. STOP diskriminaciji radnica u Diskontu BOSO. Stop krađama, podvalama, i drugim nepodobštinama koje nam se čine unatrag 20 godina.
večeras
19:40
Vratio sam se sa Suda u Vukovaru (županijskog, i dobio sam zabranu prilaska, što ću poštivati, jer nemam namjeru prilaziti govnarima, ratnim profiterima, i propalicama koji uništavaju žene, radnice i njihove brakove koje je zaposlio. U ovoj priči, iako fizički slabiji sam krenuo na Bosiljka Stanića, katolika ober A ajnc klase, koji puni prve redove u crkvi, i izvukao sam deblji kraj…No evo pouka. Za one koji ne znaju: pa i predatori, veliki, se love, na male kedere, kojeg sam u ovoj priči odigrao JA, i na kojeg je ulovljen! Ne kanim više ništa poduzimati, protiv njega, jer ako ovo nije dovoljan pokazatelj što i kako bi trebali protiv njega, i takvih kao on i što bi Hrvatima trebalo otvoriti oči, te im pokazati, u kakvom mraku živimo, onda doista nismo zaslužili-ne Državu. Već pravo na samopostojanje.
A da ne bi ispalo da sam veliki agresivac, u životu sam dva puta bio na policiji, jednom zbog nokautiranja čovjeka koji je pokušavao nešto ali nije uspio, i sada kada, sam napao sam dvoličnu osobu Hrvata, dno dna-mulj, koja zarađuje na štetu malih ljudi obitelji u Hrvatskoj….U tijeku agresije na Hrvatsku smo mi kao ekipa “Krmače” spasili 144 osobe do 12 mjeseca 1991. To dovoljno valjda samo po sebi govori. Tko ima uši i oči otvorene, taj će čuti, ali se ne može skrivati ispod kamena i praviti zločine, i maltretirati radnice. Nakon takvih tretmana rijetko koji brak će opstati u Hrvatskoj. A poglavito u Vinkovcima. Ako jedan Diskont, trgovačko poduzeće, ima mrtvih u svom postojanju, onda, se treba zapitati jesu li te žene u rovu naoružane do zuba ili za trgovačkim kasama i za stolovima.
Žig