Nikada nisam manipulirao i kalkulirao!

 

Štovani čitatelji!

Svima je poznato, što sam prije dva dana učinio, i ispričavam se ako sam bratu svom rođenom Željku, nanio štetu, jer je istovremeno pokrenuo sve institucije za progon Bosiljka Stanića, i možda tajming nije bio dobar. Ali sa problemima i sa Bosom, dakle BOSO doo, ja živim, zadnjih dvadeset godina. Moja bivša supruga, majka moje dvoje djece, je sve to vrijeme, radila kod BOSO doo, i proživljavala, sve ovo što se ostalima događa. To je uništilo, djelomično, naš brak i život. Međutim, kada se suprugi moga brata, dogodio ovaj slom živaca, bukvalno sam eksplodirao i napravio sam-to što sam napravio. Bio sam u bolnici, imam napuknuće pubične kosti, ali sam iz vinkovačke bolnice bio doslovno potjeran sa ovim teškim povredama.

Razlog tome- zbog čega sam potjeran? Pa štovani čitatelji upitajte se sami! Vinkovačka Bolnica je glavni otkupitelj Bosinih “delicija”, kao i druge ustanove u Vinkovcima i drugim gradovima. Ako uposlenice kod Bose moraju trošiti 700 kuna od zarađene plaće kod njega, onda je čudno kako jednu bolnicu može jedan Bosiljko može držati u šaci! Lova? Zamislite, još jednu situaciju…dok sam bio pritvoren u zatvoru, a nisam jeo niti pio nekih 24 sata, na moj zahtjev da mi se donese nešto za jelo, dobio sam Bosinu pizzu iz BOSO doo pizzerije. Rekao sam stražaru…: Ne bih hvala, radije ću biti gladan!

Na Bosine špekulacije ili manipulacije, koje navodi u optužnici, da sam oštetio njegov mercedes: Javno izjavljujem, da štetu na Bosinom automobilu, nisam počinio ja, već on sam, i to kada mi je oteo palicu i zamahnuo sa njom prvi puta prema meni.

Za istinu sam spreman poginuti. Bila to istina o ovom slučaju ili o Domovinskom ratu. Dok su se drugi bogatili, naša mama je nas dvojicu čekala da li će mo živi doći sa ratišta. Kao uostalom sve druge majke hrvatske…ponekad pomislim, je li bolje možda da sam izvukao šibicu za Vukovar (u Bogdanovcima) 1991, ili da danas skupa sa svima Vama proživljavamo ovo što nam se događa. Umjesto mirnog života, imamo pakao i prosjek od 45 do 50 godina života.

Još nešto! Da sam ga htio pregaziti ili usmrtiti, ne bi mi jedan Bosiljko Stanić, svinja od 150 kila, izmakla, ispred kljuna auta, u to budite uvjereni 100%, već sam ispred njega, na nekih 7-8 metara, izašao iz auta , i krenuo u fizički obračun. Svima poručujem, neka rade po savjesti svojoj, a svi koji su radili kod Bose, a koji imaju svoju priču neka se jave na mail janjac1991@gmail.com ili na adresu moga brata, jer je konačno vrijeme došlo da mali čovjek pokaže, a time mislim na male Hrvate i Hrvatice, da nismo ovce, i da ovce nećemo biti niti, a ako smo bili: to ne ćemo biti ubuduće.

Zato smo se borili devedesetih godina, ali ne za ovo što imamo danas, već za pravicu, pravdu, pravnu državu bez lopova, kriminalaca, tajkuna, i ratnih profitera, koji se naslađuju našim bolestima uništenim obiteljima, sprovodima, sa ili bez tri hitca u zrak. Toga imamo previše…

Svako dobro Vam želim!

“Hrvatsko Obrambeno Štivo”

Žig

2 misli o “Nikada nisam manipulirao i kalkulirao!

Komentari su zatvoreni.