Agenti spavači, provokatori, dezinformatori!

 

images

Agent “Spavač” je špijun, informant ili agitator koji se nalazi u ciljnoj državi ili sustavu, a ne da poduzima neposredno zadatak, već djeluje tek od trenutka kada ga se aktivira. Ponekad može biti neaktivan tijekom niza godina. Agent je koji prikuplja pokriveno informacije, nadzire ili utječe / manipulira sustav ili javnost u smislu nalogodavca. Agent spavač, može nakon dugog razdoblja neaktivnosti stupiti u akciju ili još biti neaktivan. Najbolji spavači agenti su oni koji ne trebaju biti plaćeni od strane nalogodavca i koji su u mogućnosti zaraditi dovoljno novca za financiranje života. Time se izbjegavaju moguće pratnje uplata iz inozemstva. U takvim slučajevima, moguće je da agent spavač može biti dovoljno uspješan da postane „agent utjecaja“.
Spavači agenti koji su otkriveni često su bili starosjedioci u ciljnoj zemlji posjeduju vještine kao ‘domaći’, i time manje vjerojatno da će izazvati sumnju. Agent Spavač može biti plaćeni agenti provokatori, dezinformator i „špijuni“ bivših komunističkih tajnih milicija.

U našem Saboru imamo, hrpu agenata, koji su ciljano ubačeni, sa namjerom, kako bi klasičnim spec. ratom razbili inače NEKADA homogeni domoljubni korpus u Hrvata. Teško ih je prepoznati. Čim veća titula i obrazovanje, veći je kapacitet i glad za  izdajom, i prodajom onoga što inače nikada nije bio njihovo. I za kraj, još za razliku od nas “neškolovanih” i “polupismenih” Hrvata, dokazano je da školovani, i poduzetni ljudi, od svih struktura, kod nas, djeluju antihrvatski i protu hrvatskog naroda! Interes im je izdaja, i prodaja svih nacionalnih interesa:

-teritorij (Savudrija, Šarengradska ada, Prevlaka)

-planovi obrane RH

-vojne tajne

-diplomatske tajne

-industrijske tajne

Hrvatska Država nikada nije bila ugroženija i na klimavijim nogama. Temelj vlada od 1992 godine je potkopan, djelovanjem ratnih profitera, lopova, kriminalaca, i izdajnika svih boja. Umjesto da se raspusti vlada te se formira, vlada nacionalnog spasa, mi kao hrvatski narod dopuštamo da nas političari vuku kraju.

Posljednji incident koji se dogodio, jeste bakljada i tuča u Francuskoj, zbog koje je K.G.Kitarović izazvala buru komentara i reakcija, a za nestanak planova obrane RH, kao i za sustavnu izdaju Hrvata i Hrvatica, nije ništa poduzela, kao i njeni prethodnici. Nadalje. Sve vlade RH, nisu pokazale niti zavrijedile minuta našeg povjerenja, jer su nas prodali za status u društvu, novac, bogatstvo, te si time priskrbili političke položaje, osigurali su si zaleđe i lobije, koji ih promoviraju i štite.

Žig