Napadi na Stiva Culeja i gen Glasnovića!

page

Napadi na Stiva Culeja, ne prestaju, a on kao i gen. Željko Glasnović se nalaze pod velikim pritiskom-pod udarom SDP, komunista i srbočetnika, dezertera, ratnih profitera, i svih onih poslušnika, kojima odgovara ovakva Hrvatska kakva danas jeste:

-Hrvatska bez pravde i pravice.

-Hrvatska bez ijednog procesa protiv četnika koji su napravili masakr u Borovo selu.

-Hrvatska bez procesuiranja ratnih zločinaca, kojih ima na stotine tisuća.

Je li ovo Hrvatska za koju su ginuli, Hrvati bojovnici? Nije. Niti blizu. Od nekoliko saborskih zastupnika, baš njih dva, Stiv Culej i gen. Željko Glasnović se nalaze na udaru. Očito je da ostalima u Saboru smeta, što nemaju dlake na jeziku, i što govore istinu, te stoga sa stranice “Hrvatsko Obrambeno Štivo” pozivam sve Domoljube, Dragovoljce, HRVI, Hrvate i Hrvatice, iz Hrvatske i dijaspore da ih podrže u njihovom radu. Jer ako njih izgubimo, čini se kako bi se pravac mogao okrenuti ka dnu dna, kojemu smo uistinu krenuli.

Greška
This video doesn’t exist

Crvena neman ponovo diže glavu kroz lik Stipe Mesića, koji želi napraviti još jednu parlamentarnu strančicu. Vjerovatno mu treba još jedan ček od par stotina tisuća dolara, ili eura. Ima li taj čovjek obraz? Ja tvrdim odgovorno, da poput svih ratnih profitera, kriminalaca, lopova, on obraz NEMA NITI GA JE IMAO. Njihova glad za vlašću, glad za pozicijom stvara od nas borce, bojovnike te smo čvršći svaki dan sve više. A oni drugi koji su ukaljali svoje lice, obitelj, i napravili komičnu sliku od sebe i svojih “crvenih kamarada” mogu samo gledati što će im se u budućnosti dogoditi.

Žig

2 misli o “Napadi na Stiva Culeja i gen Glasnovića!

  1. Ovo je hrvatska kakvu je stvorio hdz a ne sdp, sdp je pasivno promatrao djela pljačke hdza pa kad je došao ponovo na vlast svoje staro i novo znanje uspješno je primjetio poslije su zajedno radili tko će sebi više na štetu

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.