Razlog Klemmova odlaska u Srbiju, i nove informacije o optužnicama!

 

images

Klemm uredno tipka sa srpskim veteranima. Zbližava se, na način kako srbima odgovara. Prema informacijama koje sam dobio, optužnice za hrvatske Branitelje se nisu ukinule. Nadalje postoji prošireni popis Branitelja, koje je uvećan, nakon Klemmova odlaska u Srbiju. Klemm nije dovoljno pametan nikada bio, već čovjek koji od prodaje živi i djeluje. Iz tih namjera je i otišao tamo, da bi Srbima svijet bio ljepši. Hrvati ionako umiru, svaki dan po deset, tako da nikome nije to važno a pogotovo ne političarima, i uhljebima poput njega.

Popis je proširen, a brojku ću uskoro saznati, te ću ga objaviti na stranici. To sve govori u prilog tome, da Klemmov odlazak u Srbiju nije bezazlen i da razgovor sa “veteranima” koji su do jučer imali bradu do pupka ne služi ničemu već mazanju očiju javnosti. Srbskih pevaljki će mo imati još više, jer je Klemm sa onima koji se slažu sa njime, ujedno i podpisao kapitulaciju, te predaju i prodaju Branitelja. Poneki su toga svjesni a poneki i ne. Trebamo biti pametni i ovakve nakaradne zamisli koje dolaze od vrha  i same K. G. Kitarović, i pojedinih saborskih zastupnika, osuditi.

Prije nekoliko godina, su izaslanici iz SDP-a dolazili u MUP Srbije te su predavali popise Branitelja, isljednicima srpskim. O tome postoje i snimke, no o tome po tome, i naravno kada bude vrijeme za to. Namjera tih izaslanika jeste bila, da se u Branitelje unese nemir, i paranoja a upravo zbog toga kao i kvislinške vlade i Min. Branitelja je umrlo više od 70.000 Branitelja…U podpisu je Ivo Josipović, Vučić, Min. Srbije Ivica Dačić, pod pokroviteljstvom Tomislava Nikolića. Klemma je vjerovatno oduševilo društvo pa je odlučio biti pismonoša, imena Urija. Tko ne zna tko je Urija, neka googla malo. Googlajte!

Mučno zar ne!?

Prema posljednjim informacijama, postoji popis od desetak tisuća Branitelja i Domoljuba te Dragovoljaca, koje Srbija traži, radi sudskog progona. Na tim popisima se nalaze od dragovoljaca, HRVI, pa do saborskih zastupnika. Mole se Branitelji, Dragovoljci i HRVI, i svi oni na koje se odnosi ova obavijest, da posebice obrate pažnju i neka ne idu u druge zemlje, a posebno u Srbiju. Uglavnom traže se Dragovoljci Domovinskog rata, jer su se prvi dignuli u obranu Hrvatske. Istočna Slavonija je posebno zanimljiva! Zaigrali su igru, kojoj se kraj nazire, u krvi, blatu, u političkim aferama, namještaljkama, i paklu kojeg su stvorili komunisti i srbočetnici.

Ne znam kako Vi gledate, no meni budućnost ne izgleda dobro!

Ne idite niti u Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, i Sloveniju. U Srbiju, pogotovo. Popisi su spremljeni, a biti će objavljeni putem Interpola na sve granične prijelaze, gdje Policija zemalja u koje se ulazi, spremno očekuje pridošlice.

OPREZ! NE IDITE NIKAMO! HRVATSKA JE NAŠ NAJLJEPŠI ZATVOR!

S/I

Žig