SOA-Pošto kila vojnih tajni?

 

637400_orig

Sve se prepiske upućuju na adresu “pomirbe” i budućeg Regiona…no srbska agresivna politika laži i laganja sa kojima barataju bi nas doveli dotle da ne bi više smjeli reći da smo Hrvati. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Jadan je onaj koji svom krvniku pruži ruku. Takva osoba nema dostojanstva, obraza niti stida. A o pameti nećemo niti govoriti. To je najveći problem…Ti “apostoli” su u našem Saboru Hrvatskom, i danas javno proklamiraju pomirbu.

Prilagođavaju si zakone, da ih se ne progoni, pogoduju sebi i sličnima, na tisuće načina…Jedna je jedina istina a ona glasi ovako-SUZUP, SIS, POA, SOA više se bave sa nama Domoljubima već sa četnicima, i lopužama koji su opljačkali Hrvatski narod. Svi se počinitelji ratnih četničkih zločina znaju. Svi! I to imenom i prezimenom, od Vukovara do Cavtata i Prevlake. Ako ja kao običan smrtnik imam popise ratnih zločinaca i aboliranih četnika na svojoj stranici, onda možete zamisliti sa čime raspolažu tajne službe.

A za početak jedna čvrka  SOA koja je prije neki dan upućivala javnost kako četnički pokret jača. Pa kazao bih im samo, da nije jačao već ide ka vrhuncu, jer postoje grupe sa po 250.000 pripadnika, od ravnogorskog pokreta, do četničkog pokreta Draža Mihajlović. No vođe i veleizdajnici tih grupa, poglavito Srbi a ima i Hrvata nisu nikada pregledani, niti ispitani. Ovo zadnje sada nije čvrka, već ŠAMAR!

No pravo pitanje je:- Tko je na čelu tih Tajnih službi!?

Da li uopće rade svoj posao u razotkrivanju četnika i njihovih ratnih zločina!? Ili im je cilj uništavanje Domoljuba i onih koji su bili spremni dati svoj život u borbama za Hrvatski narod i Hrvatsku, kako onda 1991 tako i danas!..

ČINJENICA jeste da se nemilo gaze i izdaju Hrvatski nacionalni interesi, počevši od naše vanjske politike, političara u Saboru, pa sve do onog malog hrvatskog čovjeka, koji nije niti u jednoj stranki. Letargija u koju su nas uveli jeste smišljena i ostvarena nakon smrti prvog hrvatskog predsjednika dr.Franje Tuđmana. Niz protuhrvatskih akcija, mjera, zakona, ubijaju svaku volju za životom, i napredkom. Umjesto da se bavimo sa lustracijom, i počistimo Sabor od izdajica i smutljivaca, mi čekamo da HDZ dođe na vlast i da nastave tamo gdje je SDP završio. Mi mali ljudi, Domoljubi, se bavimo sa stvarima koje nam podmeću, sa kojim nas lišavaju svake pomisli od mijenjanja postojećeg stanja!

Predsjednica K.G. Kitarović nakon bakljade u Francuskoj otvoreno podržava srbsku politiku. Za čije ona interese radi? Pa ja bih kazao za srbske interese, prvenstveno, i prikriveno, za nekakav mir “pod srbskim uvjetima”. Od toliko izdajica mi je zlo. No pošto je ljubiteljica cajki i srbskih “narodnih pesama”, nek si naruči jednu na svoj račun, jer takve gnjusobe ne ću plaćati, kao što nisam plaćao, Mesiću, Josipoviću, pa i prvom predsjedniku F. Tuđmanu. Nakon 1992 godine i niza opačina prema Hrvatima pravašima.

Produljavaju se agonije maksimalno, do onog trenutka dok se u umu javnosti ne stvori slika sasvim nova, odnosno dok političari ne dobiju zeleno svjetlo za nastavak akcija koje su do tada radili ili na trenutak ostavili. SKH je samo prebačen u redove HDZ-SDP i dugih manjih stranaka. Žive kao kornjače-uhljebi, dok mi branitelji, i obični mali ljudi, umiremo u bijedi i siromaštvu. Nisam još nigdje na portalima pročitao da su se političari ujedinili te nekome pomogli. Samo uništavaju, i donose zakone koji idu njima u prilog i njihovu korist.

Ukratko: SOA je osnovana da bi se zaštitili unuci i praunuci podguznih muva (pikantna metafora u Slavoniji), lopova, kriminalaca, ratnih profitera, i drugih govana. Mislim da niti oni, agenti, kao i suradnici SOA-e nisu svjesni za koga i što rade…pokušavaju krasti, ali im ne uspijeva. Jer su programirani. Radije biram sam društvo sa kojim ću jesti i piti! Dokle god se prvi ne počnu očitavati o problemima u Hrvatskoj, ja im ne vjerujem. I Cezar je imao Bruta, pa je nadrapao.

Žig