Ponekad mi pada užasavajuća misao na pamet!

op

«Dođite Vi blagoslovljeni Oca mojega, jer bio sam gladan, nahranili ste me i žedan, napojili ste me», a oni na drugo strani reći će: «Da znamo Gospodine». A On će njima: «Ne govorim vama, niste smjeli znati. Što želite zauzvrat dobiti kad činite dobra djela: zavrijediti nebo, zar to možete, platiti mjesto negdje gore, prisiliti Boga da vam se smiluje, trgovati s Bogom?».

Čovječe, ti ništa ne moraš! Jedino što moraš jest udahnuti ovaj zrak i osjetiti se živim, jer sve je darovano od života do smrti, od Neba, od Boga. Ti ništa ne moraš. U tome je naša najveća zabluda. Ja nešto moram. Kad shvatite da se ništa ne mora, tada će se pojaviti ljubav, jer ako se ništa ne mora, ljubav se jedino mora.

Pokušajmo to razumjeti. Ako želimo živjeti sretno, tada ne možemo živjeti bez ljubavi. No ona će se javiti u vašem srcu kada najmanje očekujemo, jer se nju ne može planirati. Ona je tu, u nama. I ništa ne treba činiti da dođemo do nje. Pitate: ali zašto takav osjećaj?

Zato što treba nešto odbaciti. Život je lagan. Teške su naše iluzije, naša pohlepa, ma kakvo svete i pobožne bile. Neka nam na tom putu nebeska Majka bude uzor i zagovornica, jer ona zna kako srcem do Boga. Njezino je srce uistinu majčinsko srce i najkraći put do našega Gospodina.

Izvor: Vlč Zlatko Sudac

Stric Ivan!

Jedna misao o “Ponekad mi pada užasavajuća misao na pamet!

  1. Istiniti svijedok ukazanja Majke Božje njene velike milosti i nezamislive snage nedohvatljivo za čovijekov um. Samo najljepše doživljaje morao sam zapisati za svaki dan u bilo koje doba noći kada sam u njezinoj milosti provodio svaki dan doživio nezamislive doživljaje u kojima su sudjelovali i neki od mojih prijatelja i željeli te doživljaje odgonetnuti no nije išlo pa su mene nazvali na mobitel i pitali šta se to i kako desilo a ja sam im odgovorio neka to za nih ostane u najljepšem sječanju i da to nemogu odgonetnuti. . Nadam se da ču i sve ostalo što se svakim danom dešava u cijelom svijetu dobiti znaka da to i sve zapišem ali toj knjizi nema kraja. Za sada samo dijelim milosti koje sam dobio svim potrebitim ,bolesnim, gladnim ljudima po cijelom svijetu a takovih nevinih ljudi ima mnogo zahvaljujuči ljudskoj oholosti pohlepi za novcem bogatstvom slavom što i nije slava več veliko zlo koje uništava ljudske živote koji isto imaju pravo na život sva bogatstva prirode koje nam je podario Dragi Bog. Amen.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.