Zaustavimo nove progone branitelja!

 

nema_predaje

Novi progoni branitelja, se nastavljaju pojačanom žestinom diljem Hrvatske. Nisu ugroženi samo mali branitelji i dragovoljci, te HRVI, već se sada traže i generali. Prije nije bilo dobro, i taj trend se nastavlja, a u ime borbe protiv progona branitelja, odajem priznanje ponajprije, generalima, bojovnicima svima drugima koji su ustali oglasili se u svezi spec. rata koji se vodi protiv Hrvatske, i Hrvata kod nas. Što je previše, doista je previše.

Sramotna politika hrvatskih političara, će dovesti do usijanja u narodu, a ako pukne makar jedna petarda, ili baklja se upali, malo jačom žestinom, sve bi se moglo izdajnicima urušiti, kao i prodanim dušama, koje nemaju niti malo zahvalnosti prema dragovoljcima i braniteljima, koji su im stvorili krvlju ono što danas prodaju u bescijenje.

Stoga pozivam ovim tekstom, državne institucije neka razmisle, još jednom hoće li će proganjati branitelje na osnovu tjeralice iz Srbije, koja je prije 25 godina započela krvavu agresiju na Hrvatsku?

Bilo je naime, prigovora, kada sam objavljivao popis 341 branitelja kojeg je Srbija potraživala, a nakon toga prema informacijama koje sam imao, i koje su mi bile dostupne sam objavio da se popis proširuje i uvećava na nekoliko desetaka tisuća branitelja i dragovoljaca, što se UISTINU i potvrdilo kada je objavljeno na portalima i sredstvima dnevnog informiranja, kako tjeralice i potraživanja Srbije postoje i da NIJE bezazleno.

Hoćemo li to dopustiti, ili će mo se otvoreno suprostaviti ovim tjeralicama? Veljko Marić nam je škola, kao i gen. Gotovina, gen. Markač. Zar pobjednička vojska mora biti suđena, i zbog čega, i po kojem temelju smo mi ratni zločinci a Srbija, te četnici, koljači iz njihove zemlje, to nisu?

Otvorimo oči i budimo oprezni, jer ako nam nestanu vođe, u zatvor, ostat će mo obezglavljeni, a to vodi jedino u katastrofalni poraz, naših snaga, branitelja i dragovoljaca, te HRVI. Đuro i Klemm do definitivno nisu bili, to je valjda svima jasno. Jer nije jednostavno živjeti u zemlji gdje te tvoj narod, ne želi zaštititi i staviti pod zaštitu, jer je “glad za krvlju, i za osvetom” Srbije i četništva, ogromna, i odavno su ovdje prisutni, samo što se to nikome ne da objasniti. Imaju svoje postrojbe, u Slavoniji, otvorene FB grupe, kao i stranice sa po 250.000 članova, i to na youtube, i google.plus.

Mislim kako je vrijeme, Matiji Gubcu, za ustajanje!

Žig

Jedna misao o “Zaustavimo nove progone branitelja!

 1. Potpisujem članak u potpunosti!!!!!
  Dakle ,što nam preostaje nego poput 90-91.god.uzeti ponovno stvar u svoje ruke i osloboditi DOMOVINU od okupatora kojeg nismo uspjeli istjerati za 26.godina.Nije problem što ih nismo istjerali,nego je problem što se nakotilo mlade četničke gamadi,otpadaka čiji su očevi ubijali,silovali,klali,rušili,spaljivali i nemogu dalje TLAK MI JE SKOČIO NA 190-120 dođe mi da krenem i da počnem mlatiti gamad………
  Lipa moja zemljo Hrvatska kome te dadosmo da tobom upravlja!Smradovima svima po redu,a mi Hrvatski BOJOVNICI ostadosmo bez posla u siromaštvu,bolesni,od tuge,nmnogi i od PTSP i bez primanja,a gledajte naših političara PIČKA DO PILČKE,komunjara do komunjare samo na DOMOVINU rasturaju.
  DO KADA ĆEMO SVE OVO GLEDATI !!!!!!! Nebudemo li brži od političkih pičaka izgubićemo KRVLJU STVORENU HRVATSKU,tada postajemo saučesnici koji nisu ništa poduzimali u OBRANI DOMOVINE ?????????????????????
  DOSTA JE KOMNISTIKA BANDO DA NAM UNIŠTAVATE HRVATSKI I HRVATSKE BRANITELJE !!
  Dali bando mislite da će Hrvatski bojovnici gledati kako ih HAPSITE !!!!!!! Ooooooo ne,ne nećete imati takovu priliku,ostalo je za obranu skrivenog materijala.Neće biti 90-91 ili 45.god.
  Došli su Hrvati do pameti neće vraćati ono što su stoljećima kupovali ,dok su drugi uzimali i ubijali nas tim istim oružjem.Ovaj put je sasvim nešto drugoga……………

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.