SNV ima sve: od kokardi, do kalašnjikova!

 

Dakle što se tiče biltena SNV, koji je izlazi skoro 6 godina, u kojem su popisani svi oni koji su širili “govor mržnje” prije neki dan bio je napad na Heroja dom. rata Damira Plavšića, vukovarskog bojovnika i veterana. Neki će kazati kako ovo nije prikladno objaviti, no između ostaloga, treba primjetiti kako SNV, lovi u mutnim vodama, skupa sa komunističkim kadrom, te njihovim sljedbenicima. Takav jedan sljedbenik jeste i ovaj, maestralni”primjerak” čovjeka koji nije vrijedan spomena. Napadom na Heroja dom. rata, Damira Plavšića koji je bio 3 mjeseca u bitkama za Vukovar a nakon toga u srbijanskim logorima, pokazan je nivo i opće razmišljanje, ovog napadača, koji vjerujem nije usamljen u svojim morama i mržnji koje projicira na ljude koji su bili spremni, poginuti u dom. ratu.

No da podsjetim SNV, jednu činjenicu kroz video, koji je inače pjevan na stranom jeziku pa je preveden na hrvatski, kako bi se javnost upoznala malo bolje, sa ” ađutantima SPC” koji jednako razmišljaju, i u Srbiji i ovdje kod nas! Vrlo je važno pročitati tekst, u kojem su ispisane riječi, srpskih popova. Glazbena podloga je bitna, jer pokazuje, nivo razmišljanja, ovog boy-benda!

Greška
This video doesn’t exist

Slično se događa sa ovom stranicom “Hrvatsko Obrambeno Štivo”, naime, urednika su posjetili prije nekoliko dana dva inspektora krim. policije, te su ispitivali oko sat i pol vremena, tko je suradnik na stranici osim mene. Pritužba je vjerovali ili ne, stigla od istog tog SNV-a, koji je POPISAO sve verbalne prekršaje (delikte) te sa njima napravio bilten, koji je tiskan u 600 primjeraka. Ovim putem šaljem upit ministarstvu kulture rep. Hrvatske:

-nemate novaca za knjige domoljubnog sadržaja, a imate novaca, za tiskanje ovakovih biltena?

Pitam i za  drugu stvar:

-zar SOA nije prije neki dan kazala kako je poraslo četništvo u Hrvatskoj?

Link:

Popisi ratnih zločinaca u Hrvatskoj!

No ako promislimo, postoje i sumnje kako u Hrvatskoj niču udruge i organizacije, poput one koja je svojim istupom, dakle akcijom, postavila BOMBU u Vinkovcima za prošle vinkovačke jeseni, a za koju je odgovorna srpska radikalna četnička organizacija (potvrđeno), koja je nikla kod nas, sve je jača i jača. Pošto SOA, ima slabije informacije, od prodavača sjemenki na tekmama, i derbijima Dinamo : Hajduk, moram ih ovim putem upozoriti, na iskrivljavanje, činjenica, a to je da ekstremna naci/fašistička organizacija, prohrvatske orijentacije-NE POSTOJI, već, postoji naci/fašistička organizacija sa ciljem ostvarivanja velike Srbije, u granicama Karlovac-Karlobag-Virovitica. Ne treba daleko ići. Tu je u Hrvatskoj, i to će zasigurno, kroz nekoliko godina, postati velika opasnost.

Izdavanje biltena SNV, o govoru mržnje nije ništa drugo do maskiranje i prikrivanje stvarnih akcija, četnika u toj stranki kao i njihovog vodstva. Jer kako naime poznamo psihologiju srba, dakle kroz rušilačke psihopatološke napade svih vrsta, od otvorene agresije na Hrvatsku, ratne zločine od 1991-1995, do spec. rata, koji je potekao iz Srbije, a otvoreno ga podržali, srbi i četnici abolirani, komunisti, koji su sada u hrvatskoj Policiji, i drž. institucijama, nije stoga za začuditi i pokušaj manipuliranja, kroz tiskanje biltena, i prikrivanja stvarnih ciljeva svih prosrpskih četničkih organizacija, kojima je apetit porastao do te mjere, te sada otvoreno istupaju, sa tzv. biltenima kako bi zatvorili usta pravim domoljubima i Hrvatima.

 

Stric Ivan!

2 misli o “SNV ima sve: od kokardi, do kalašnjikova!

  1. Pa ja sam već 5 puta pisao Orepiću o kriminalnim radnjama na području Podunavlja gdje se noću šverca kalašnjikove i ostalo oružje kojim se naoružava Četnike u Istočnoj Slavoniji … i ni slova odgovora…. osim, što je kroz dogledno vrijeme napravljena ”smjena” Četnika u MUP-u Slavonije sa MUP-om u Kninu i Baniji!?!?Jedni su poslani u Knin i na Banovinu (navodno) a oni iz Knina i Banovine u Ist. Slavoniju!
    Orepić je MUTAN KAO MUTNA VODA!

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.