Break News-Gen. Glasnović i D. Keleminec u Srbu! Napeto je!

page

Napeto je u Srbu. Gen. Glasnović Željko je otišao u Srb podržati pravaše Dražena Keleminca, te je na kratko došao u verbalni sukob, sa Zoranom Pusićem. Po svemu sudeći iza prosvjeda, stoji srpski radikali, na čelu sa Vojislavom Šešeljom.

Slavljenje četničkog pira, te klanje Hrvata u vrijeme 2 svj. rata, je najniži oblik, zločina i mučenja kako živih tako i poginulih ljudi, Hrvata.

Da podsjetimo:

“Ustanak” u Srbu 27.07.1941…

Srbočetničkofašistički ustanak u Srbu, 27. srpnja 1941. je bio prvi masovni pokolj Hrvata u selu Borićevac i okolici. Isti oni Srbi-četnici koji su 27.srpnja 1941. poubijali hrvatske hodočasnike i taj zločinački čin proglasili poslije “ustankom” ( te se u komunističkoj Jugoslaviji slavio kao dan ustanka “naroda Hrvatske”, proširen i na BiH), nekoliko dana poslije opljačkali su i spalili Boričevac, te poubijali one žitelje toga naselja koji se nisu spasili bijegom u Kulen Vakuf. Hrvati se više nikada nisu vratili u Boričevac.

U vrijeme jugokomunističke tiranije morali su skrivati da su rodom iz Boričevca, a nekoliko obitelji koje su se pokušale vratiti morale su opet otići pod pritiskom Srba. Ni nakon nastanka samostalne hrvatske države i svršetka Domovinskoga rata ondje se nitko nije vraćao. Tek je djelomično obnovljena razrušena crkva, u kojoj se okupljaju Boričevljani. Dakle imamo noviju suvremeniju “Balvan revoluciju ver.2.0” , dostupna na svim “serverima”, a mogu je skidati svi, jer je dražesno upakirana od domaćih izdajnika i četnika Pupovca u tzv “Antifašistički ustanak 27.07.1941 godine”, i koji se pripremno izvodi u selu Srb od strane srbočetnika, i komunista u čijim glavama se kuju novi zločini nova serija klanja, progona i pokušaja uništenja Hrvatskog naroda. Naš Hrvatski narod je nanovo ugrožen, i napadnut od srbočetnika diljem Hrvatske, počevši od Vukovara, Iloka, pa sve do Cavtata i Prevlake. Naša policija – nije naša, niti Hrvatska, upravo je suprotnog imena-Antihrvatska, iako nosi taj predznak i grb…jer da je Hrvatska i narodna policija, tada bi pokupila u policijske kombije istog trenutka sve učesnike “proslave Antifašističkog ustanka u Srbu” i kazneno ih gonila do konačnog zadovoljenja pravde. U svim demokratskim državama, pokušaj rovarenja, sijanja budućih sukoba, uz mogućnost državnog udara se smatra upravo ovakvo okupljanje i huškanje te prizivanje ponovo razbuđenih četničkih duhova prošlosti koji su nam ogromna zla nanijeli.

Još se sve pobijene žrtve iz Domovinskog rata nisu pronašle. Još do kraja nije istražen Jasenovac iako sve upućuje na to da je bio, od 1945-1951 logor smrti za Hrvatske bojovnike, žene, djecu, i starce, te vojnike Wehrmachta. Preko 1500 grobišta Hrvata, nisu do kraja istražena i dostojno obilježena. Čini se da takva istraživanja, zapravo SVA otkrivanja istine o 2 svj.ratu, pa tako i Domovinskom ratu, žele nasilno prekinuti i transformirati ih nasilno u svijesti kao nešto što je normalno za srbski narod i njihove koljače.

Mislite da smo ovce za klanje!?

Vrijeme je da Hrvatska i hrvatski Domoljubi pokažu svoje zube!

Ovim putem pozivam sve koji mogu doći iz stranaka HSP-1861, A-HSP, HSP, HČSP,  i sve Hrvatske Domoljube,sve Hrvate i Hrvatice iz svih Domoljubnih udruga!

Sve one koji su SPREMNI, stati u zaštitu Hrvatskog naroda, da nam se ne dogodi ponovo 27.07.1990 godine kada je donesena “deklaracija o suverenosti i autonomiji srbskoga naroda ” na osnovi geografskih, istorijskih, društvenih i kulturnih osobenosti “, te rečeno da se ” odcjepljuju narodi a ne države ” što je bio znakovit uvod u posezanje za hrvatskim teritorijem i stvaranje srbske paradržave.

ZA DOM SPREMNI!

Stric Ivan!