Specijalni rat: Zbog čega umiru Dragovoljci!?

Svaka riječ svaka rečenica svako slovo može biti ubojita strelica koja lišava života, Hrvata. Zbog toga nas je i umrlo 70.000 Branitelja i Dragovoljaca, i još oko 3.500 je počinilo suicid. Strelice su odapinjane od Z. Pusića, V. Teršelić, SDP i HDZ, odnosno komunista, juda i njihovih sluga, te minisitra branitelja, i to posljednjeg, kojeg treba procesuirati skupa sa balavcem Glavaševićem, Nađ, i Matićem.

Vrijeme je konačno kazati NE, ovim ubojitim strelicama, i to na sljedeći način. Pišite, objavljujte, budite na raspolaganju Domovini i malom čovjeku i ženi, Hrvatu i Hrvatici. Malo je časnih ljudi u Saboru, poput Željka Glasnovića i Stiva Culeja, koji vodi paklenu borbu za procesuiranje ubojica 12 redarstvenika, iz Borovo sela, kao i za sve Branitelje Hrvatske. Pitajte se zašto nisu procesuirani, koljači iz Borova sela?

ZATO DA BI NAM UBILI VOLJU, I SLOMILI NAS U KORIJENU, KAKO NE BI PRUŽALI OTPOR, U DALJNJIM PROMJENAMA KOJE SU NAM NAMJENILI- A TO JE POVRATAK JUGOSLAVIJE! JER AKO NJIH NISU PROCESUIRALI, I KAZNILI, ZAŠTO BI ONDA NAS OSTAVLJALI NA ŽIVOTU, SVJEDOKE VREMENA!

Nekoliko njih imamo, trebamo ih čuvati i pridruživati svakoj zdravoj (formaciji) informaciji koja može raskrinkati kriminalne radnje, i organizacije, koje uništavaju malog čovjeka. Pripazite strogo na lijekove koje pijete, jer nisu svi rađeni po mjeri čovjeka, već su rađeni u laboratoriju, a da ih liječnici nisu probali na sebi! Licemjerje? Ne. Oni paze što jedu kako jedu i koliko smiju prihodovati. Neka ne zamjere, no to je istina. Pa i ako zamjere, briga me za to.

Neka svaki Domoljub i Dragovoljac, Hrvat i Hrvatica, svi koji se osjećaju Hrvatima a drugih su vjeroispovjesti, preuzme, zadatak koji mu se postavlja. Radite po savjesti ako nemate zapovjed, Ali NIKADA ne predajte, svoj duh u ruke, ex min. branitelja, od Njavre, Pančića, Jadranke Kosor, Matića do danas. Ovi navedeni su gledali svoj interes i nisu ništa učinili. Na Tomi Medvedu je zadatak, da ne gleda svoj rejting, i položaj na ljestvici, već da se bori za nas koji smo još živi i dišemo. Ako to ne ispuni, past će u isti koš sa, prethodnim ministrima, kao i sa J. Klemm-om i Glogoškim, koji su uprljali duh ratnika Hrvata, kao i plemenitu ideju Savske 66.

Stric Ivan!